Palandöken'de Yeni Parklar Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Palandöken'de Yeni Parklar Hizmete Açıldı

Erzurum'un Palandöken ilçesinde belediyenin yaptırdığı ve üçüne şehit isimleri verilen 5 park törenle hizmete açıldı.

01.09.2018 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Palandöken ilçesinde belediyenin yaptırdığı ve üçüne şehit isimleri verilen 5 park törenle hizmete açıldı.

Palandöken Belediyesince yaptırılan ve üçüne anılarını yaşatmak için şehitlerinin isimleri verilen 5 parkın açılışı için Yunus Emre Mahallesi 2. Ulaş Sokak'ta tören düzenlendi.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, açılışta yaptığı konuşmada, göreve başladıkları günden beri yeşil alan oluşturmak için verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Yeşil alanların ranta dönüşmesine asla müsaade etmediklerini dile getiren Bulutlar, şunları kaydetti:

"İlçede yaklaşık 200 bin metrekare üzerinde park çalışmamız oldu. Bu çalışmaların hepsini yaptık ve hizmete açtık. Şu anda hizmete açtığımız park alanı 60 bin metrekaredir. Yaptığımız parkları mali olarak değerlendirdiğimizde ise yaklaşık 150 milyon değere sahiptir. Sözlerimizi yerine getiriyoruz ama söz vermediğimiz çok fazla çalışmalarımız da oldu. Yapacağımız çok çalışmalar da var. Yeni proje ve çalışmalarımızla Palandöken ilçemizi hak ettiği seviyeye yükseltmek için elimizden gayreti sarf edeceğiz."

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir de parkların yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Törende konuşmaların ardından Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi, Şehit Polis Memuru Murat Ellik ve Şehit Astsubay Üstçavuş Metin Aydemir'in adlarının verildiği üç parkın da bulunduğu yeni park alanları açıldı.

Açılışa, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile şehit aileleri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Palandöken'de Yeni Parklar Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement