Palandöken'e Yıldız Yağdı - Son Dakika
Güncel

Palandöken'e Yıldız Yağdı

Palandöken\'e Yıldız Yağdı

ELLE Dergisi'nin Erzurum'da düzenlediği Elle Weekend'le iş, sanat, moda, televizyon ve medya dünyasının ünlü isimleri Palandöken'de buluştu.

12.12.2016 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ELLE Dergisi'nin Erzurum'da düzenlediği Elle Weekend'le iş, sanat, moda, televizyon ve medya dünyasının ünlü isimleri Palandöken'de buluştu.

Palandöken Swey Otel'de düzenlenen etkinliğe Doğan Burda Dergi Grubu İcra Kurulu Başkanı ve Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Y. Yılmaz, CNN Türk'ün spikeri Şirin Payzın ile birlikte Pınar Altuğ- Yağmur Atacan çifti, Deniz Baysal, Yağmur Tanrısevsin, Furkan Engin, Seçkin Piriler, Alper Saldıran ve Merve Oflaz ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğin ilk günü kayak ve snowboard yapan davetliler gecede DJ'lerin çaldığı müzik eşliğinde dışarıda yakılan ateş başında dans ederek gönüllerince eğlendiler. Erzurumlu gençler Palandöken'de gördükleri yıldızlarla bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Palandöken'i çok sevdiğini söyleyen Seçkin Piriler, "Palandöken'e Elle Dergisinin düzenlediği etkinlik için geldi. Tatil eğlenceli ve güzel geçiyor. Palandöken'e daha öncede gelmiştim. Korktuğum için kayak ve snowboard gibi tehlikeli sporlar yapmıyorum" diye konuştu.

Tatilin ikinci günü şiddetli kar yağışına rağmen pistlerde gönüllerince kayan davetliler kayak ve snowbordları ile rampalardan atladı. Son gün İstanbul'da yaşanan ve Türkiye'yi yasa boğan patlamadan sonra tüm etkinlikler iptal edildi ve sanatçılar İstanbul'a döndü.

- Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Palandöken'e Yıldız Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement