Palandöken Müftülüğünden Öğretmenler Gününde Anlamlı Etkinik - Son Dakika
Yerel

Palandöken Müftülüğünden Öğretmenler Gününde Anlamlı Etkinik

Palandöken Müftülüğünden Öğretmenler Gününde Anlamlı Etkinik

Palandöken Müftülüğü tarafından Öğretmenler Gününde Kur'an Kursu öğreticilerine yemek verildi.
Yemeğe Palandöken Kaymakam Vekili Hamit Genç, İl Müftüsü Hasan Çınar, İl Müftü Yardımcısı Abdurrahman Kotan ve Kuran Kursu öğreticileri katıldı.

27.11.2013 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Palandöken Müftülüğü tarafından Öğretmenler Gününde Kur'an Kursu öğreticilerine yemek verildi.

Yemeğe Palandöken Kaymakam Vekili Hamit Genç, İl Müftüsü Hasan Çınar, İl Müftü Yardımcısı Abdurrahman Kotan ve Kuran Kursu öğreticileri katıldı.Yemekte konuşma yapan İl Müftüsü Hasan Çınar, Kur'an öğretiminin çok değerli bir meslek olduğunu belirterek, öğreticilerin büyük bir özveri ile çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Palandöken Müftüsü Mustafa Baytar; Kuran Kursu öğreticilerinin de birer öğretmen olduklarını belirterek, yemeği Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlendiklerini söyledi.

Müftü Baytar, "Öğretmenlerin ve din görevlilerinin yetişen nesil için çok önem arz ettiğini belirterek şunları söyledi. "24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Kur'an kurslarımızda görevli öğreticilerimizle, yemekte buluşmak istedik. Bu yemeği Kuran Kursu öğreticilerimizin moral motivasyonunu arttırmak ve kendilerini hatırladığımızı hissettirmek amacıyla düzenledik. İlçemizde 34 Kuran Kursumuzda görev yapan 80 Kuran Kursu öğreticimiz var. Bu Kuran Kursu öğreticilerimiz aynı zamanda Kuran'ı Kerim öğretmenleri. İnşallah bu beraberliğimiz arkadaşlarımızın daha iyi hizmet sunmasında etkili olacaktır." dedi.

Palandöken Müftüsü Mustafa Baytar, konuşmasının ardından Kuran Kursu öğreticilerine yemeğe iştiraklerinden dolayı teşekkür etti. Öğreticiler de İlçe Müftüsü Mustafa Baytar'a Kur'an kurslarına yaptığı çalışmalardan dolayı şükranlarını ileterek plaket takdim ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Palandöken Müftülüğünden Öğretmenler Gününde Anlamlı Etkinik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement