Palandökenliler Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Palandökenliler Kahvaltıda Buluştu

Palandökenliler Kahvaltıda Buluştu

Erzurum Palandökenliler Derneği Bayraklı Cengizhan Mahallesi'ndeki lokalinde ilçe protokolünü ve üyelerini kahvaltıda buluşturdu.

28.01.2013 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Bölgesi Erzurumlular Birliği Federasyonu'nun en aktif derneklerinden biri olan Erzurum Palandökenliler Derneği Bayraklı Cengizhan Mahallesi'ndeki lokalinde ilçe protokolünü ve üyelerini kahvaltıda buluşturdu.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Özer, MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Toptaş, Erzurumlular Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş ve çok sayıda dernek başkanı ile üyelerin katıldığı kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

ÖZER: "ERZURUMLULAR BİRLİK OLMALI"

Konak Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Özer ise yerel seçimlerde İzmir'de hak ettikleri temsil oranını yakalayamadıklarını söyledi. Erzurumluların Bayraklı'da yaklaşık 50 bin civarında olduğunu hatırlatan Özer, bir belediye başkan adayı çıkarması gerektiğini söyledi. Hemşeri ile gurur duyduğunu söyleyen Özer, Federasyon Başkanı Okumuş ve Dernek Başkanı Medeni Erdem'e teşekkür etti.

IŞIK: "ERZURUMLULAR VATANSEVERDİR"

Büyük ilgi ve övgünün yapıldığı MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık ise yaptığı konuşmasında hemşerilerinin "her şey yapabilirler ama asla ve asla vatan hainliği yapmazlar" dedi. Başkan Işık, Erzurumlular Federasyonu sayesinde büyük bir birlikteliğin sağlandığını söyledi. Kahvaltı programını yapan Erzurum Palandökenliler Derneği Başkanı Medeni Erdem ve üyelerine teşekkür eden Başkan Işık, hemşehrileri ile uzun uzun sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Palandökenliler Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement