Palmarina Bodrum Her Hafta Dans, Müzik Ve Şovlarla Dolu - Son Dakika
Güncel

Palmarina Bodrum Her Hafta Dans, Müzik Ve Şovlarla Dolu

Palmarina Bodrum Her Hafta Dans, Müzik Ve Şovlarla Dolu

Palmarina Bodrum, misafirlerine her hafta dünyaca başarılı gruplarla sanat ve eğlence dolu etkinlikler sunuyor.

02.08.2017 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Palmarina Bodrum her hafta birbirinden keyifli etkinliklerle misafirlerini ağırlıyor. Marinada bu hafta; Colombian Stars Latino akrobasiyle karışık muhteşem bir dans gösterisi sunarken, Meya Orkestrası her Perşembe olduğu gibi Türk ve dünya müziklerinden seçkilerle keyifli bir konser verecek. Ünlü isimlerin yer aldığı grup Kargalar Kafeste en sevilen klasikleri seslendirdiği bir konser verecek. Şiirsel anlatımıyla The Dream Engine marina misafirlerine ışıkla birlikte dans ederek etkileyici bir performans sunacak. Yazın en renkli pazarı The Palm Bazaar'da Ağustos konseptiyle marinada Ada bölgesinde tekrar kurulacak.

KOLOMBİYA'DAN AKROBATİK DANS GRUBU

Palmarina Bodrum dünyada isim yapmış başarılı grupları ağırlamaya devam ediyor. Uluslararası pek çok platformda ödüller kazanmış Kolombiyalı dans grubu Colombian Stars Latino, 8 Ağustos 2017 Salı günü saat 21.30'da dünyaca ünlü marinada Palm Piazza'da sahne alacak. 12 kişiden oluşan Latin dans grubu şovlarında modern dans ile akrobasiyi harmanlıyor. Latin grup, zorluk derecesi yüksek hareketlerle birlikte izlemeye doyulmaz bir dans gösterisi sunuyor.

ÜNLÜ İSİMLER DÜNYA KLASİKLERİNİ SESLENDİRECEK

Birbirinden ünlü isimlerin bir araya gelerek kurduğu Kargalar Kafeste adlı müzik grubu 12 Ağustos Cumartesi günü saat 22.00'de Palmarina Bodrum'da Palm Piazza'da bir konser verecek. Ünlü orkestra şefi Önder Bali eşliğinde Cihan Ünal, Suna Yıldızoğlu, Yalçın Özden, Veysel Çadır, Mutlu Doğan, Muzaffer Uludağ, Nezih Yeşilnil, Erbil Doğan, Mehmet Sezer, Korkut Koray, Gökçe Coşkun ve Evren Gülerman'dan oluşan grup marina misafirlerine keyifli bir nostalji gecesi yaşatacak. Grubun repertuarında Dean Martin, Frank Sinatra, Dario Moreno, Sammy Davis, Ayten Alpman, Tanju Okan gibi isimlerin en sevilen şarkıları yer alıyor.

DREAM ENGİNE'DEN RÜYA GİBİ GÖRSEL ŞOV

Dünyanın en büyük stadyumlarında gösteriler sunan, Cirque du Soleil performansları bulunan, İngiltere, Japonya, İspanya gibi pek çok farklı ülkede özel gösteriler düzenlemiş 'The Dream Engine' Palmarina Bodrum'da izlemeye doyulmaz bir şov sunacak. Müziği, ışığı ve teknolojiyi şiirsel anlatımla birleştiren 'The Dream Engine' performansında sanatçı, havada Heliosphere adı verilen dev bir balonla adeta uçarak dans edecek ve izleyenleri büyüleyecek. Şov 12-13 Ağustos 2017'de saat 21.15'te marinada sunulacak.

MEYA İLE ZENGİN BİR MÜZİK ZİYAFETİ

2008 yılında prodüktör ve aranjör Murat ENGİN tarafından kurulan Meya Orkestrası, her Perşembe akşamı saat 21.30'da Palmarina Bodrum'da Palm Piazza'da sahne alıyor. Balkan, Rumeli, Napoliten, Rock'n Roll, Oldies ve daha pek çok farklı tarzda ve dilde besteyi yorumlayan Meya, dinleyicilerini adeta bir dünya müzikleri seyahtine çıkartıyor. Şef Murat ENGİN ve renkli solistleri Gülden HANEDAR ile birlikte Erkut CANTÜRK, Ceren TOKSÖZ ve geniş müzisyen kadrosuyla sahne alan MEYA, eğlenceli repertuarını kendine özgü tarzıyla sunarak marina misafirlerine tadına doyulmaz bir gece yaşatıyor.

YAZIN EN RENKLİ PAZARI

Palmarina Bodrum, 2017 yaz sezonunun en renkli pazarını yeniden kuruyor. Palmarina Bodrum'da 9-13 Ağustos 2017 tarihleri arasında, 'Home Sweet Home' söylemiyle, marinanın Ada bölgesinde kurulu olacak 'The Palm Bazaar'ın bu ayki konseptinde; ev dekorasyon markaları ağırlıklı olmak üzere takı ve giyim markaları yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Palmarina Bodrum Her Hafta Dans, Müzik Ve Şovlarla Dolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement