Rusya'yı Ziyaret Eden Pamela Anderson, Ülkeyi 'Kürk Bırakmaya' Çağırdı - Son Dakika
Dünya

Rusya'yı Ziyaret Eden Pamela Anderson, Ülkeyi 'Kürk Bırakmaya' Çağırdı

Cuma günü Rusya'yı ziyaret eden Pamela Anderson, katıldığı panelde soruları yanıtladı. Rusya'yı çok sevdiğini anlatan Kanadalı yıldız, tüm ülkeye "kürk kullanmayı bırakın" çağrısı yaptı.

17.12.2016 02:13  Güncelleme: 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanadalı model ve oyuncu, aynı zamanda hayvan hakları aktivisti Pamela Anderson, Uluslarası Hayvan Refahı Fonu (IFAW) tarafından düzenlenen panel için Moskova'daydı. Kanadalı yıldız, Ruslara kürk kullanmayı bırakma çağrısı yaptı; kendisine ise Rus vatandaşlığı soruldu. Bu ziyaret ülkenin gündemine oturdu.

'RUSLAR GERÇEK KÜRK YERİNE SENTETİK TERCİH ETSİN'

Pamela Anderson, Rusya televizyonu tarafından canlı yayınlanan panelde tüm Rusları gerçek kürk kullanmayı bırakıp, sentetik olanlarını kullanmaya çağırdı. Kendisine ise, pek çok Amerika kıtası doğumlu olup da Rusya vatandaşı olan isimler hatırlatılarak, böyle bir düşüncesi olup olmadığı soruldu.

"ANNEMDE RUSLUK VAR"

"Rusya'yı çok seviyorum" açıklaması yapan Kanadalı oyuncu, "Rusya ile çok güçlü bağlarım var. Annem'de biraz Rusluk var, sanırım birkaç jenerasyon öncesinden. Bu yüzden kültürüne ve insanına bağlılık duyuyorum" dedi.

Rusya'yı Ziyaret Eden Pamela Anderson, Ülkeyi 'Kürk Bırakmaya' Çağırdı

"RUSYA PASAPORTU İSTERDİM"

"Bence Rusya pek çok şey başardı" diyen Anderson, "Kanada ve ABD pasaportum var, Rusya pasaportum da olsun isterdim. Böylelikle buraya gelmem kolaylaşırdı." dedi.

'SÜTÇÜ KIZ OLSA DAĞİSTAN'DA KABUL EDERDİM'

Bu ziyaret ile Rusya'da en çok konuşulan isimlerden olan Anderson, kimi kesimler tarafından da eleştirildi. Rusya Federasyonu'na bağlı özerk cumhiryet Dağıstan'ın bölgesel lideri Ramazan Abdulatipov, "Pamela Anderson'ı kendi bölgemde sadece yararlı bir kariyere sahip olması durumunda kabul edebilirim. Mesela bir sütçü kız gibi." açıklamasını yaptı.

Rusya'yı Ziyaret Eden Pamela Anderson, Ülkeyi 'Kürk Bırakmaya' Çağırdı

Rusya\'yı Ziyaret Eden Pamela Anderson, Ülkeyi \'Kürk Bırakmaya\' Çağırdı
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Rusya'yı Ziyaret Eden Pamela Anderson, Ülkeyi 'Kürk Bırakmaya' Çağırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement