Osman Pamukoğlu'nun Seçim Vaadi: PKK'yı 365 Günde Bitiririm - Son Dakika
Güncel

Osman Pamukoğlu'nun Seçim Vaadi: PKK'yı 365 Günde Bitiririm

HEPAR Genel Başkanı Pa­mu­koğ­lu, "Gönüllülerden seçeceğim özel eğitimli, örgütlenmiş, donatılmış 20 bin kişilik birlikle terörü 1 yılda önleyeceğimi vaat ediyorum" dedi.

09.02.2015 10:01  Güncelleme: 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak ve Eşit­lik Par­ti­si­'nin (HE­PAR) Ge­nel Baş­ka­nı Osman Pamukoğlu, Hak­ka­ri Dağ ve Ko­man­do Tu­gay ko­mu­tan­lı­ğı dö­ne­min­de te­rör­le mü­ca­de­le­nin ön­de ge­len isim­le­rin­den bi­ri­siydi. Seçim barajı nedeniyle 7 Haziran seçimlerine bağımsız aday olarak gireceğini açıklayan Pamukoğlu "Gönüllülerden seçeceğim, özel eğitimli, örgütlenmiş, donatılmış 20 bin kişilik birlikle, terörü 1 yılda önleyeceğimi vaat ediyorum" dedi.

"SEÇMEN İTTİFAK YAPILMASINI İSTİYOR"

Sözcü gazetesine açıklamalarda bulunan Pamukoğlu, tutumlarından dolayı MHP ve CHP'ye eleştirilerde bulunarak şu ifadelere yer verdi: "AK­P'­yi alt et­me­nin yo­lu var. Ana­do­lu ve Trak­ya'da git­ti­ğim yer­ler­de halk, 'Ne olur it­ti­fak ya­pın, ne olur cep­he ku­rul­sun, güç bir­li­ği ya­pıl­sı­n' di­yor. Bu­nu ıs­rar­la ta­lep edi­yor­lar. Bu iş­bir­li­ği­nin de da­ha çok MHP ve CHP'y­le ya­pıl­ma­sı­nı is­ti­yor­lar. Sırf halk is­ti­yor di­ye MHP ve CHP'y­le ge­çen ekim ayın­da te­mas kur­dur­dum. MHP'­den bı­ra­kın ce­va­bı, te­le­fo­na bi­le çık­mı­yor­lar. MHP'­de sis­tem ta­ma­men ka­pa­lı. 'E­ve­t' de­me­yi de­ğil, 'ha­yı­r' de­me­yi de be­ce­re­mi­yor­lar.

"ONLAR DA 'HAYIR' DEMEYİ BECEREMEDİLER"

CHP'­den 'gö­rü­şe­li­m' de­nil­di. Ge­nel Baş­kan Ke­mal Kı­lıç­da­roğ­lu­'y­la 1 sa­at 15 da­ki­ka gö­rüş­tüm. Bu­gün­kü gü­cü­mü­zü bı­ra­kın en za­yıf dö­ne­mi­miz­de bi­le se­çi­me gir­di­ği­miz­de al­dı­ğı­mız oy­la­rın ör­ne­ği­ni ver­dim, 'Bun­la­rı si­ze ve­re­lim. Siz de, bü­yük il­ler­de çı­kar­dı­ğı­nız mil­let­ve­ki­li sa­yı­sın­dan son­ra­ki­le­re bi­zim gös­te­re­ce­ği­miz aday­la­rı ko­yun' dedim. Bu yol­la, CHP'­ya 3-5 da­ha faz­la mil­let­ve­ki­li se­çil­miş ola­cak­tı. 30 Eki­m'­e ka­dar bu ko­nu­da 'e­ve­t' ya da 'ha­yı­r' de­nil­me­si­ni is­te­dim. An­cak on­lar da 'ha­yı­r' de­me­yi be­ce­re­me­di­ler."

3. BÖLGEDEN ADAY OLACAK

Pamukoğlu, Silivri, Çatalca gibi ilçeleri de içine alan İstanbul 3. Bölgeden bağımsız milletvekili adayı olarak katılacağı seçim için bugün start verecek.

Osman Pamukoğlu\'nun Seçim Vaadi: PKK\'yı 365 Günde Bitiririm
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Osman Pamukoğlu'nun Seçim Vaadi: PKK'yı 365 Günde Bitiririm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (120)

  • kekowa: Osman pamukoglan git bi yerlerde fazla ses çıkarmadan öl :D 21 67 Yanıtla
  • EN AZ 20 ÇOCUK DOĞURUN.: KÜRT KARDEŞLERİM DOĞURUN DOĞURUN DOĞURUN. ÇOK DOĞURUN. TÜM TÜRKİYEYİ ELE GEÇİRESİYE KADAR DOĞURUN. TİRKOLARI BURALARDAN SÜRÜP ÇIKARASIYA KADAR DOĞURUN. EN AZ 20 ÇOCUK DOĞURUN. 10 61 Yanıtla
  • hakan: adam gibi adamsın şimdi bölücülere bak nasıl inim inim iinliyor sayfalarda kansız millet 24 21 Yanıtla
  • recayi: NE MUTLU KÜRDÜM DİYENE BİR DAHA KÜRD OLARAK GELECEM DÜNYYA MI GO AMİN KURT HENE 32 11 Yanıtla
  • kekowa: Osman pamukoglu kafa icin ne kullaniyorsa bende istiyorum. Kafa bir milyon :D 23 20 Yanıtla
  • ÖRGÜTÜ ALİYE-İ ABDULLAHİYE: ŞİMDİYE KADAR 7 TANE GENEL KURMAY BAŞKANI 5 BAŞBAKAN BİLMEM KAÇ VALİN AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ EVLADIM. . . GEL EVLADIM GEL. . BİZ KANDİLDEYİZ. . KAFATASÇI ORDUNU TOPLA GEL. . . HALKIN 20 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARINI KARŞIMIZA ÇIKARMA. . SEN VE SENİN GİBİLER GELSİN KANDİLE. . . MİLLETİN KANI ÜZERİNDEN HAVA ATMA. . SENİN GİBİLERİ TOPLA GEL. . 17 21 Yanıtla
  • kırmızı beyaz: Hakları komando tugay komutanıyken pkk bu adamın sayesinde kaçacak fare deliği bulamıyordu ben askerime leş toplatmam diyen bir türk komutandır sayın pamukoğlu helal sana arkandayız 29 8 Yanıtla
  • kekowa: Paşa bonzai kurbanı galiba :D 18 18 Yanıtla
  • Tuşba: Oturduğu semtin tinercilerini bile bitiremez bu adamm 18 17 Yanıtla
  • isim yok: 1993 yılında osman pamukoglu öncülüğünde operasyon cıktık ismimi söylemek istemiyorum bir er asker olarak üç gün süren bu operasyonda hiç bir pkklı ya ulaşamadımız halde aralık ayında iki metre karın içinde donmak üzereydik pkk mgaralara saklnmış ortalıkta yok dördüncü güne yakın 12 arkadaşımız soguktan donarak şehit oldu pamuk oğlu silahlarımızın dipçıklerini yakmamızı emreti silahlarımızn dipçiklerini yaktık ve son anda donmaktan kurtulduk beşinci günde bir kurşun atmadan bile kışlaya geri dönük bence sonuc alınamıyacak vaz gecelim bu sevdadan ben bizzat kendim canlı şahidim 16 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement