Pandemi dayanışması 'festtogether'a Kadıköy Belediyesi'nden destek - Son Dakika
Yerel

Pandemi dayanışması 'festtogether'a Kadıköy Belediyesi'nden destek

Pandemi dayanışması 'festtogether'a Kadıköy Belediyesi'nden destek 'Festtogether Yeni Yılın İlk Festivali', 2 ve 3 Ocak günleri NetD ve YouTube Türkiye üzerinden canlı yayınlanacak.

31.12.2020 15:12  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pandemi dayanışması 'festtogether'a Kadıköy Belediyesi'nden destek

İSTANBUL - 'Festtogether Yeni Yılın İlk Festivali', 2 ve 3 Ocak günleri NetD ve YouTube Türkiye üzerinden canlı yayınlanacak. Festivalde Ayyuka, Bedük, Büyük Ev Ablukada, Can Baydar, Can Bonomo, Dolu Kadehi Ters Tut, Elif Çağlar, Emre Kula, Gazapizm, Gökhan Türkmen, Gülinler, Harun Tekin, İkiye On Kala, Jabbar, Kalben, Karsu, Kenan Doğulu, Nilipek, Nova Norda, Philarmonix, Sena Şener, Sertab Erener, Son Feci Bisiklet, Tuğçe Şenoğul, Yaşlı Amca gibi isimler yer alacak.

Cem Yılmaz, Sertab Erener, Ezhel gibi isimlerin online olarak yapacakları gösterilerin gelirlerini tamamen sanat emekçilerine aktaracakları 'Festtogether' festivaline, Kadıköy Belediyesi kira ve depo desteği ile katılıyor.

Festivale alınan her bilet sanat emekçilerine destek olarak aktarılacak. Bilet satışlarının yanı sıra tiyatro meslek örgütleri ve 'İhtiyaç Haritası' sivil toplum kuruluşu tarafından organize edilen https://birkirabirsahne.com/ adresi üzerinden sahne sanatları mekanlarına da destek olunabilecek. Kurumsal ve bireysel olarak katkı sunulabilecek kampanyada sahne için kira desteği, sahne emekçilerine destek, bilet desteği ve depo desteği gibi seçenekler yer alıyor. Kadıköy Belediyesi de bu dayanışmaya Kadıköy ilçe sınırlarında yer alan tiyatrolara kira ve depo desteği sunarak katkıda bulunuyor.

Sanata destek tüm hızıyla devam ediyor

Kadıköy Belediyesi pandemi sürecinde çok zor bir dönemden geçen sanat dallarına desteğini çeşitli projelerle gösterdi. Konuya ilişkin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdi Dara Odabaşı: "Kadıköy Belediyesi olarak Kadıköy'de sanat devam etsin istiyoruz. Pandemi süresince sanata ve sanatçı dostlarımıza destek vermeye devam ediyoruz. Yaz ayları boyunca Özgürlük Parkı'nda Sanat Parkta festivali ile 49 gösteriyi 17 bin sanat severle buluşturduk. Festivalin tüm geliriyle sanat emekçilerine destek olmaya çalıştık. Aralık ayı itibariyle Süreyya Operası'nda başlayan Pandemi Orkestrası konserleri ile desteğimizi sürdürmekteyiz. Yeni yılın ilk haftasında başlayacak olan Festtogether festivali ile de bir kez daha Kadıköy sınırları içinde yer alan sanat emekçilerinin yanında olacağız. Belediyemize ait salonlarımızı ücretsiz olarak tiyatro ekiplerine prova alanı olarak tahsis etmeye devam ediyoruz. Sahnesiz tiyatrolarımızın 6 aylık depo ihtiyacını karşılayacak ve sahnelerimizi ücretsiz olarak Kadıköy'de yer alan tiyatro ekiplerine açacağız. Ayrıca ilçe sınırları içinde yer alan sahnelerimizin kiralarına destek olacağız. Bu destek karşılığı, sahnesiz toplulukların bu sahnelerde yer almasını sağlayacağız" dedi

Pandemi dayanışması \'festtogether\'a Kadıköy Belediyesi\'nden destek
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pandemi dayanışması 'festtogether'a Kadıköy Belediyesi'nden destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement