Pandemi döneminin gelin arabası böyle olur! "Ne Sinovac, Ne Biontech, Sana Vuruldum Birtech" - Son Dakika
Güncel

Pandemi döneminin gelin arabası böyle olur! "Ne Sinovac, Ne Biontech, Sana Vuruldum Birtech"

Pandemi döneminin gelin arabası böyle olur! "Ne Sinovac, Ne Biontech, Sana Vuruldum Birtech"

İstanbul'da damat adayı, arabasının üzerine yazdırdığı yazı ile tebessüm ettirdi. Koronavirüs salgını döneminde, evlenen bir çift Ümraniye'de düğün konvoyunda gelin arabasının arkasına 'Evleniyoruz, mutluyuz' yazısı yerine "Ne Sinovac, Ne Biontech, Sana Vuruldum Birtech" yazısı yazdırdı.

07.02.2022 12:16  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüse karşı aşılamanın tüm hızıyla devam ettiği İstanbul'da bir damat adayı, Ümraniye'de düğün konvoyunda gelin arabasına yazdırdığı yazı ile aşı mesajı verdi. Gelin arabasının arkasındaki yazıyı gören bir daha baktı. "Ne Sinovac, Ne Biontech, Sana Vuruldum Birtech" yazısı görenleri gülümsetti.

BAKAN DÖNÜP BİR DAHA BAKTI

Aşılamanın tüm hızıyla devam ettiği İstanbul'da evlenen çift, gelin arabası yazısında Türkiye'de kullanılan koronavirüs aşılarından Sinovac ile Biontech'e yer verdi. Evlenen çift gelin arabasının arka camına "Ne Sinovac, Ne Biontech, Sana Vuruldum Birtech" yazdırdı. Gelin arabasına yazdırılan yazı görenlerin bir kısmını gülümsetirken aşı yaptırmayanları ise düşündürdü.

Son Dakika Güncel Pandemi döneminin gelin arabası böyle olur! 'Ne Sinovac, Ne Biontech, Sana Vuruldum Birtech' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement