Pantene Altın Kelebek İçin Hazırlıklar Devam Ediyor! - Son Dakika
Güncel

Pantene Altın Kelebek İçin Hazırlıklar Devam Ediyor!

Pantene Altın Kelebek İçin Hazırlıklar Devam Ediyor!

P&G markası Pantene, tüketicilerini yeni heyecanlarla buluşturmaya devam ediyor.

20.10.2015 16:20  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pantene Altın Kelebek Özel jürisinin sağlıklı ve güçlü görünen saçlarına göre seçerek belirlediği 15 kızla bir araya gelen Hürriyet yazarı Sibel Arna; Türkiye'nin en ünlü blogger'larından Maritsa (Meriç Küçük), Rüya Büyüktetik ve Cocobolinho (Gülnihal Eren) Pantene Altın Kelebek Ödül Gecesinde stil sahibi görünmenin ve sağlıklı görünen saçlarla fark yaratmanın inceliklerini anlattı.

Bu yıl 42.'si düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni öncesinde Pantene ve Hürriyet jürisi tarafından sağlıklı ve güçlü görünen saçlarına göre belirlenerek seçilen 15 kız, Hürriyet yazarlarından Sibel Arna ve Türkiye'nin en çok takip edilen blogger'larından üçüyle bir araya geldi. Maritsa (Meriç Küçük), Rüya Büyüktetik ve Cocobolinho'nun (Gülnihal Eren) katıldığı söyleşide genç kızlar özel gece için saç, kıyafet ve stil önerileri hakkında bilgiler aldı.

Ödül töreninde sevdikleri sanatçılara ödüllerini verecek olan 15 kızı bekleyen kırmızı halı heyecanını hafifletmeye çalışan stil uzmanları, işin sırrının moda olanı değil kendine yakışanı giymek olduğu tüyosunu verdiler. Sibel Arna, böylesine önemli bir geceye hazırlanırken önce kendinizle yüzleşmelisiniz önerisinde bulundu. . "Kendinizle yüzleşin. En güzel bölgeniz neresiyse orayı ön plana çıkartın. Bunlardan sonra giyinmeye başlayın; hatta güvendiğiniz bir arkadaşınızdan yardım alın. Fakat kendinizle yüzleştiğiniz zaman attığınız adım sizi mutlu edecektir" dedi.

Cocobolinho da Sibel Arna'nın sözlerini destekleyerek "İnsanın moda olanı değil; içinde kendini mutlu hissettiği elbiseyi seçmesi önemli. Kendinizi içinde iyi hissettiğiniz kıyafet en güzel kıyafettir. İçindeyken mutlu olunan kıyafet en doğru kıyafettir" dedi.

Konu sağlıklı görünen saçların gerekliliğine geldiğindeyse, doğru saç bakımının konusu açıldı. Rüya Büyüktetik, kırmızı halı saçı için "Hazırlık sürecine girdiniz. O yüzden artık günlük rutininizi doğru hale getirmeye başlayın. Her şampuandan sonra Pantene Saç Bakım Kremini saçlarınızın tüm uzunluğu boyunca kullanın. Saçlarınıza şekil vermeden önce de Pantene Saç Bakım Yağlarından birini kullanarak saçlarınızı koruyun. Bu şekilde sağlıkla parlayan güçlü saçlara sahip olabilirsiniz" diyerek sağlıklı görünen saçların öneminden bahsetti ve sonrasında sağlıklı görünen saçlar, kusursuz makyaj ve ideal elbise üçlüsünün bir bütün olduğundan bahsetti.

Maritsa da uzun ve bakımlı saçların öneminden bahsetti. "Bir kadın için uzun saç, şekiller, modeller ve değişiklik yapabilmek açısından kolay ama özellikle doğru bakımı gerektiren saç. O yüzden saç bakımını ihmal etmemek, o güne kiminle hazırlanacağınızı bilmek ve daha önceden belirlediğiniz bir modeli tercih etmek önemli. Şimdiden başlayıp düzenli olarak uygulayacağınız her şampuandan sonra uygulayacağınız Pantene saç bakım kremi, o gecede sağlıkla parlayan güçlü saçlara sahip olmanızı ve böylece tercih ettiğiniz modelin de çok daha göz kamaştırıcı durmasını sağlayacak. Saçlarınızın farkı kırmızı halıda da ortaya çıkacak." dedi.

Türkiye'nin en ünlü üç moda blogger'ı ve Sibel Arna ile stil tüyolarının paylaşıldığı özel güne dair tüm detaylar Hürriyet Kelebek sayfalarındaki yerini aldı. Yazı dizisinin önümüzdeki haftaya konuğu Pantene Altın Kelebek'in "Pantene Yıldızı Parlayanlar"ından Hande Erçel ve Nilay Deniz olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pantene Altın Kelebek İçin Hazırlıklar Devam Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement