Pantene Altın Kelebek Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Pantene Altın Kelebek Sahiplerini Buldu

Türkiye'nin televizyon ve müzik dünyasındaki 'en iyi' isimleri 44. Pantene Altın Kelebek Töreni'yle ödüllerine kavuştu.

11.12.2017 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlülerin kırmızı halıda geçit töreni yaptığı, sahnede seyre doyum olmayan şovların gerçekleştiği Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 'kendi mucizesini yaratanların' buluşma noktası oldu.

Hürriyet ve Pantene iş birliğiyle gerçekleştirilen 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri 10 Aralık'ta sahiplerini buldu ve televizyon ve müzik dünyasının 'en iyileri'ne Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşen törenle ödülleri takdim edildi. Cem Davran ve Ayçe Ayşin Turan'ın sunuculuğunu yaptığı yılın 'en görkemli' gecesinde, sahne performanslarıyla unutulmaz anlar yaşandı. Türkiye'nin televizyon ve müzik dünyasına damga vuran isimleri Pantene Altın Kelebek sahnesinde buluştu.

Ödül töreninde konuklar ve geceyi ekranları başından takip eden izleyicileri mucize teması altında hazırlanan sürpriz şovlar karşıladı. Sahnesinde devleri ağırlayan 44. Pantene Altın Kelebek kırmızı halısıyla da iddialıydı. Türkiye'nin televizyon ve müzik dünyasının en ünlü isimleri kırmızı halıda poz verdi. Geceye Acun Ilıcalı, Ajda Pekkan, Arzum Onan, Can Bonomo, Cem Yılmaz, Defne Samyeli, Engin Akyürek, Erkan Petekkaya, Kenan İmirzalıoğlu, Kıraç, Mehmet Aslantuğ, Merve Boluğur, Neslihan Atagül Doğulu, Rafet El Roman, Semiramis Pekkan, Sinem Kobal, Songül Öden, Suat Suna, Şeyma Subaşı, Yılmaz Erdoğan, Tarkan, Tuba Büyüküstün ve sanat dünyasının önemli isimleri katıldı. Kokteylle başlayan gecede Cengiz Semercioğlu, Onur Baştürk, Özge Ulusoy davetlilerle kırmızı halıda röportaj yaptı.

TARKAN'A ÖDÜLÜNÜ CEM YILMAZ VERDİ

'En İyi Pop Müzik Erkek Sanatçısı' ve 'Beni Çok Sev' ile 'Yılın Şarkısı' olmak üzere 2 ödülün sahibi olan Tarkan törende sahne alarak 'Beni Çok Sev' şarkısını seslendirdi. Tarkan'a ödülünü ünlü oyuncu Cem Yılmaz takdim etti. İkilinin ödül sırasındaki diyaloğu davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Cem Yılmaz, "Tarkan'ın ne kadar büyük bir yıldız olduğunu siz tahmin edin, ayak işlerini ben yapıyorum" dedi. Tarkan ise "Beni bu ödüllere layık bulmuş olan dinleyicilerime teşekkür ediyorum" diyerek ödülünü aldı. 'En İyi Pop Müzik Kadın Sanatçısı' ödülünün sahibi olan Sezen Aksu, geceye video mesajla katıldı. Ödülü, Sezen Aksu adına Tarkan aldı.

'En İyi Çocuk Oyuncu' ödülünün sahibi olan Beren Gökyıldız, ödülünü Anne dizisinde annesini canlandıran Cansu Dere'nin elinden aldı. En İyi Fantezi-Halk Müziği – Kadın ödülünü alan Ebru Yaşar ise konuşmasında kadın haklarına vurgu yaptı ve "Ben bu ödülü tüm susan, susturulan kadınlar adına alıyorum" dedi.

'En İyi Komedi&Romantik Komedi Dizisi' ödülünün sahibi olan Güldür Güldür Show oyuncuları ve yönetmeni birlikte sahneye çıktı. Oyuncular, ödülü alma yarışına girerken esprileriyle davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

ACUN ILICALI DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

'En İyi Yarışma' kategorisinde ödüle layık görülen Survivor adına sahneye çıkan Acun Ilıcalı'ya ödülü duayen spor programcısı ve yorumcu Şansal Büyüka takdim etti. Acun Ilıcalı konuşmasında "12. Altın Kelebeğim. Ekibimle gurur duyuyorum. Her Altın Kelebek'te bir başka duygulara giriyorum. Şansal Abi'nin bu ödülü vermesi beni duygulandırdı" dedi. Şansal Büyüka ile anısını anlatırken duygusal anlar yaşayan Ilıcalı, "Muhabir olduğum dönemde, Beşiktaş'ın bir deplasmanından dönüyorduk. Şansal Abi beni gece yarısı kaçırttı. Yanımda Beşiktaşlı futbolcu Amokachi vardı. Uçaktan indik, 'Şansal Abi seni transfer etmek istiyor' dediler. Amokachi 'Kim arıyor' diye sorunca ben 'Beni başka kanala transfer etmek istiyorlar' dedim. '10 milyonluk futbolcuyum, kimse beni gece yarısı transfer etmedi. Şimdiki maaşının 10 katını iste' dedi. Gece yarısı Şansal Abi'yle buluştuk. İlk cümlesi 'Uzun zamandır peşindeydim oldu" dedi.

AJDA PEKKAN VE MUAZZEZ ABACI'DAN UNUTULMAYAN PERFORMANSLAR

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sürprizler bitmedi. Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Ajda Pekkan ve Muazzez Abacı gecede daha önce hiç gerçekleştirmedikleri şovları sergilediler. Ajda Pekkan Doğu enstrümanları ile Batı müziğini harmanlayan DJ ve Prodüktör Mahmut Orhan ile birlikte sahne aldı. Ajda Pekkan gecede Kış Güneşi ve Cool Kadın şarkılarını seslendirdi. Muazzez Abacı ise Ferman Akgül ile birlikte sahneye çıktı. Abacı ve Akgül, Beni Yak Kendini Yak şarkısıyla konuklara müzik ziyafeti yaşattı. Akgül, birlikte sahneye çıktığı Muazzez Abacı'ya "Bana, çocuklarıma anlatacak bir hikaye yaşattığınız için teşekkür ederim" dedi.

Aleyna Tilki türkü söyledi

Gecenin bir diğer sürprizi ise Aleyna Tilki oldu. Söylediği şarkılar milyonların diline plesenk olan Aleyna Tilki, bu kez caz ve türkü performansı sergiledi. Lady Gaga'nın Applause şarkısı, Allı Turnam türküsü ve O Sen Olsan Bari şarkısıyla dinleyenleri kendine hayran bırakan genç şarkıcıya piyanoda Emrah Karaduman, neyde Türker Dinletir eşlik etti.

Azerbaycan Ödülü'nün sahibi olan Röya da gecede sahne aldı. Röya şarkısını seslendirirken bazı davetliler Azerbaycan ve Türk bayraklarıyla şarkıya eşlik etti.

HARUN KOLÇAK'A ANLAMLI ANMA

Temmuz ayında hayatını kaybeden Türk pop müziğinin sevilen sesi Harun Kolçak da gecede anıldı. Harun Kolçak'ın en sevilen şarkılarının, sanatçı dostları tarafından seslendirildiği 'Çeyrek Asır' albümü 'En İyi Proje' ödülüne layık görüldü. Ödülü Harun Kolçak'ın babası Eşref Kolçak ve genç şarkıcı Umut Kuzey birlikte aldı. Eşref Kolçak'ın "Ben köy çocuğuyum, köydeyken çok kelebek yakaladım. Bu kelebeği oğlum Harun yüzünden alıyorum. Oğlumu anacığının koynuna verdim, bunu da onun koynuna vereceğim" sözleri davetlileri duygulandırdı.

44. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde, başarılı performanslarıyla dikkat çeken; yetenekleri, güçleri, başarılarıyla adlarından söz ettiren Melisa Şenolsun, Hazal Filiz Küçükköse ve Miray Daner ise bu yıl kendi mucizelerini gerçekleştirerek 'Pantene Yıldızı Parlayanlar' ödülünün sahibi oldu. Geceye, Pantene Türkiye Marka Elçisi Neslihan Atagül Doğulu da katıldı.

MUCİZE YARATANLAR

Altın Kelebek tarihinde ilk kez verilen 'Muzice Yaratanlar' ödülünün sahipleri ise Kenan İmirzalıoğlu, Songül Öden, Engin Akyürek, Erkan Petekkaya, Cansu Dere, Tuba Büyüküstün oldu. Sunucu Cem Davran, bu kategoride ödüle layık görülen " Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in ödülleri de kendilerine takdim edilecek" dedi.

YÜZDE 70 HALK OYLAMASI, YÜZDE 30 JÜRİ KARARI

Bu yıl ilk defa Pantene Altın Kelebek oylamasına halkın seçtiği adaylar da eklendi. Final turunda yüzde 70 halk oylamasıyla, yüzde 30 Pantene Altın Kelebek Jüri kararıyla kazananlar belirlendi. Pantene Altın Kelebek Jürisi, Ertuğrul Özkök'ün başkanlığında; Hülya Koçyiğit, Erol Evgin, Faruk Bayhan, Kanat Atkaya, Melis Alphan, Onur Baştürk, Ömür Gedik ve Selim Akçin'den oluştu.

44. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni hurriyet.com.tr, Kanal D ve TeVe 2'den canlı olarak yayımlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pantene Altın Kelebek Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement