PAOK'tan Beşiktaş'a maç öncesi sıcak karşılama: Kardeşlerimsiniz - Son Dakika
Spor

PAOK'tan Beşiktaş'a maç öncesi sıcak karşılama: Kardeşlerimsiniz

Şampiyonlar Ligi'nin 2. Ön Eleme Turu'nda Beşiktaş'ı Selanik'te konuk edecek olan PAOK'un yetkilileri, temsilcimizin bulunduğu yerdeki bir tahtaya "Siz bizim siyah beyaz kardeşlerimsiniz" notunu bıraktı. Yunanistan ile Türkiye arasındaki siyasi gerilimin yükseldiği günlerde oynanacak maç için kardeşlik vurgusu yapıldı.

24.08.2020 22:09  Güncelleme: 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. Ön Eleme Turu'nda Yunanistan temsilcisi PAOK ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş'ın maçı iki ülke arasındaki siyasi gerilimin çerçevesinde gündem olmaya devam etse de ev sahibi ekip, temsilcimize sıcak bir karşılama yaptı.

Selanik temsilcisi, her iki takımın da renginin siyah-beyaz olduğunu vurgularken Beşiktaş'ın bulunduğu yerdeki bir tahtaya "Siz bizim siyah beyaz kardeşlerimsiniz" notunu bıraktı.

PAOK'tan Beşiktaş'a maç öncesi sıcak karşılama: Kardeşlerimsiniz

Beşiktaş yetkilileri ise tahtanın fotoğrafını çekip kulübün resmi sosyal medya hesabında "Bu sıcak karşılaşma için teşekkürler" diyerek paylaştı. PAOK'un resmi Twitter sayfası da paylaşıma etiketlendi.

SERGEN YALÇIN DA TEŞEKKÜR ETTİ

Bugün basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da siyasetin kendilerini ilgilendirmediğini belirtip kendilerini sıcak karşılayan rakip yetkililere teşükkür etti ve "Biz spor adamıyız. Siyaset olarak yaşanan olaylarla bağlantı kurmamız zor. Bu konular bize uzak. Biz sadece futbol oynamaya geldik. İşimiz spor yapmak. Bize uzak konular diğerleri. Biz bugün buraya geldik ve Yunan yetkililere çok teşekkür ediyoruz. Bizi çok güzel karşıladılar. Sporun içinde kalmak istiyoruz. Sadece bu oyunun içinde kalalım, en mantıklısı bizim için bu" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında PAOK ile Beşiktaş 25 Ağustos akşamı TSİ 21.00'de karşı karşıya gelecek.

PAOK\'tan Beşiktaş\'a maç öncesi sıcak karşılama: Kardeşlerimsiniz

Son Dakika Spor PAOK'tan Beşiktaş'a maç öncesi sıcak karşılama: Kardeşlerimsiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • beşiktaşım.: zaten başta belliydi hiç bi ülke durup duruken bizden nefret etmiyor hep biz başlatıyoruz umarım her ülkeyle barışık oluruz yoksa bir dotumuz kalmaz. 15 60 Yanıtla es es: Kıbrısı ve İzmiri verip Yunan gavuru ile barışalım, Hatayı verip suriye ile barışalım, Iğdır ve Ağrı çevresini verip ermeniyle barışalım, güney doğuyu verip barzaniyle barışalım, boğazları verip ingilizle barışalım..... Oldu olacak Kavimler Göçünü geri başlatalım. Ozaman da çinliler ve moğollar ne der bilemedim yani. AZ Bİ MANTIKLI OL.. 3 1 .....: Tineri fazla kaçırmışsın. Tinerini biraz azaltMALısın biz kendi haklarımızı savunduğumuz için bizi sevmiyorlar buyumemizi istemiyorlar 0 0 İsim: En başta seni yazmak bu nefret olayına 0 0
  • seco: yunandan kardeş olmaz adamlar eline geçse bizi arkadan vuracak 22 4 Yanıtla
  • kudreto: yunan demek düşman demek,rum tohumu bunlar 8 5 Yanıtla
  • konuşan adam: ayıdan post yunandan dost olmaz en iyi yunan yüzen yunandır. 8 1 Yanıtla
  • kemal ala: barış sevgi kardeş insanlık..bböyle bakmak lazım hayata..para mal mülk büyüklük taslamak..bir felaket bir deprem bir ayaklanma bir darbe herşeyi alt üst etmeye yeter..hiçbirşeye güvenmeden kardeşlik ve sevgiyle yaklaşmak lazım olaylara..ama bizimki savaşçı kavgacı reis..halkta kendi gibi yaşar düşünür oldu..hale bak 3 3 Yanıtla
  • Fenomen Medya Sosyali: Yemişim kardeşliğini Beşiktaş öne geçsin bak görürsünüz olayları küfürleri yalan dolan hepsi doğal gaz verelim diye yağ yapıyolar 4 0 Yanıtla es es: :))) 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement