Papağana İşkence Yapan Murat Özdemir'in Tepki Çekecek Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Papağana İşkence Yapan Murat Özdemir'in Tepki Çekecek Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sosyal medya hesabından papağana yaptığı işkence videosunu paylaştıktan sonra büyük tepki gören ve gözaltına alındıktan sonra 21 gün akıl hastanesinde yatırılma kararı verilen Murat Özdemir'in tepki çekecek yeni görüntüleri ortaya çıktı.

19.12.2018 09:50  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya hesabından papağana yaptığı işkence videosunu paylaştıktan sonra gözaltına alınan ve 21 gün akıl hastanesinde yatırılması kararı verilen Murat Özdemir'in papağanıyla tepki çekecek yeni görüntüleri ortaya çıktı.

"MURAT ÖZDEMİR PAPAĞINI ASIYOR"

Sosyal medya hesaplarından, "Murat Özdemir papağanı asıyor" başlığıyla paylaşılan görüntülerde, kafesteki papağan acıyla bağırırken Murat Özdemir'in, "Kuşum Mesut Bahtiyar, arkadaşlar o bir gün Acun Baba demeyi öğrenecek. Acun İmparator, sultan Süleyman kim" dediği görülüyor.

Papağana İşkence Yapan Murat Özdemir'in Tepki Çekecek Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

NE OLMUŞTU?

Instagram hesabından bir papağana yönelik işkence görüntüsünü paylaşan ve hayvanseverlerin büyük tepkisine neden olan Özdemir'in yayınladığı video, insanın kanını donduran cinstendi. 58 saniyelik videoda, parmak uçlarına kesik atarak kanatan Özdemir, papağanın boğazından sıkarak havaya kaldırıp öylece tuttu. Bu sırada papağanın nefessiz kalışı ve acı içinde haykırışı görüntülere yansıdı.

İşkence videosunda papağana, "Acun baba diyeceksin, yoksa Acun baba" diye sin-kaflı sözler kullanan Özdemir'e sosyal medyada tepki çığ gibi yağdı. Kısa sürede gözaltına alınan Özdemir, dün serbest bırakıldıktan sonra 21 günlük tedavi için akıl hastanesine sevk edildi. Bacağı kırılan papağan ise tedavi edildikten sonra koruma altına alındı.

Papağana İşkence Yapan Murat Özdemir\'in Tepki Çekecek Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Papağana İşkence Yapan Murat Özdemir'in Tepki Çekecek Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Ankaralı bir adam: Bu bir manyak :) ve bu manyağı televizyon programında buna bir şans veriliyor ve bu adamın bir ailesi var :) bunun ailesi buna nasıl katlanıyor bunu bu şekilde araştırmak lazım bu adam ailesine acaba nasıl bir yöntem nasıl bir psikopat lik yapmakta ve bu adam bu papağanın hakkını nasıl verecek mahşer gününde 10 1 Yanıtla
  • boykot: bence kanal8 i bir süre boykot edelim.acun her şeyi kullanıyor. 6 2 Yanıtla
  • yahu: bunu tv ye çıkaran acun un hicmi suçu yok.reyting uğruna her şeyi kullanıyor.bira geniş düşünün ey...yorumcular. 5 1 Yanıtla
  • saygılar: şunu adam yerine koyup ekrana cıkartanın kanalını ızlemek dahı abestle iştigaldir 6 0 Yanıtla
  • Polis Bordo05: Acunun bir sucu yok. Murat özdemir ilk görnüsde iyi birine benziyor. Acunun önünde Papagana iskence yapamazdi bikere. 1 5 Yanıtla
  • Uzun adam: Tek Servetim parmağımdaki yüzüktür. 1150 odalı Saray, özel uçak, gemicik, otomobil, şirketler, para sayma makineleri, ayakkabı kutuları Falan diyorlar. Bizim Allahımız var. Göklerden gelen bir karar vardırrrrrrrr. Hiç haram yermiyim. Dış güçlerin yalanları bunlar 4 2 Yanıtla
  • Fatih: Ya adamin ustune gitmeyin artik belli ki akil sagligi iyi degil vurun abaliya yapmayin kizcaksaniz acuna kizin 2 2 Yanıtla
  • .: BU EMBESİLİ HABER YAPARAK GÜNDEME GETİREREK DAHADA ŞIMARTTIĞINIZIN VE DAHA DA HIRSLANDIRDIĞINIZIN VE BUNUNDA HALK ARASINDA KİN VE NEFRETE DÖNÜŞTÜRDÜĞÜNÜZÜN FARKINDAMISINIZ ACABA 3 1 Yanıtla
  • murO: papağan martyrs tarikatına üyeydi cezalandırılacaktı. 0 3 Yanıtla
  • önemi yok: Ülkede bunca şehit şu ruh hastası ve papağan kadar konuşulmadı be... 1 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.


Advertisement