Papia-Hülya Cup Son Buldu - Son Dakika
Güncel

Papia-Hülya Cup Son Buldu

Papia-Hülya Cup Son Buldu

Bu yıl 12.'si düzenlenen Papia-Hülya Cup Tenis Turnuvası, büyük çekişmeye sahne olan özel gösteri maçıyla sona erdi.

03.12.2012 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En seçkin senyör tenis turnuvası Papia-Hülya Cup'ın özel kapanış maçında çiftlerde Hülya Avşar ve Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural'ın rakipleri, Arka Sokaklar dizisinden tanıdığımız Filiz Taçbaş ve Eski Türkiye Şampiyonu Milli Tenisçi Yavuz Erkangil oldu. Renkli görüntülere sahne olan ve çekişmeli geçen maçta gülen taraf Avşar ve Tural oldu.

Başkan ilk maçına hızlı çıktı

Papia'nın sponsorluğuyla TED'de (Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü'nde) gerçekleşen gösteri maçının ilk setini 6-4 alan Avşar ve Tural, bu moralle ikinci sete iyi başladı. İkinci seti 2-6 Taçbaş ve Erkangil çiftine kaptıran Avşar ve Tural, morallerini bozmadı ve son seti 10-5 skorla aldı.

Sergen Yalçın, Helin Avşar ve Hülya Avşar'ın kızı Zehra'nın da izlediği Papia-Hülya Cup özel gösteri maçı sonrasında, Alla Turca Alla Toker albümüyle tanıdığımız Hakan A. Toker'in piyano eşliğinde Türk Sanat Müziği Resitali dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Papia-Hülya Cup Tenis Turnuvası, kupa töreni ile son buldu. Kupa töreninde Hülya Avşar Türkiye'nin en çok kişiye ulaşan sosyal sorumluluk projesi olduğunu vurguladığı Papia-Hülya Cup'a desteklerinden dolayı, Papia ve Hayat Kimya'ya teşekkür ederek plaket verdi.

Tenis severler tarafından yakından takip edilen ve elde edilen gelirle yetenekli minik tenisçilere de burs desteği sağlayan ve bu yıl rekor 1010 kişilik katılımda gerçekleştirilen Papia- Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası'nda tenisçiler 20 ayrı kategoride yarıştılar.

Papia-Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası'na destek veren co sponsorlar sırasıyla Medicalpark, Gecce, Çaykur, Activar, AKSigorta, İstanbul 2012, Ptt,Willson, Mudo, Powerade, Trio Kuaför, Sarev, Lotto, Alem Fm, The North Face.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Papia-Hülya Cup Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement