Papua Yeni Gine'de 7,2 Büyüklüğünde Deprem - Son Dakika
Güncel

Papua Yeni Gine'de 7,2 Büyüklüğünde Deprem

Papua Yeni Gine\'de 7,2 Büyüklüğünde Deprem

Papua Yeni Gine'nin, Morobe vilayetine bağlı Bulolo kasabasında sabaha karşı 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

07.05.2019 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Papua Yeni Gine'nin, Morobe vilayetine bağlı Bulolo kasabasında sabaha karşı 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle tsunami uyarısı verilmedi. Pasifik Okyanusunun güneybatısında yer alan Papua Yeni Gine'de sabaha karşı 7,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Pasifik Tsunami Uyarı Merkezi, Morobe vilayetine bağlı Bulolo kasabasında meydana gelen depremin çok derinde yaşandığı için tsunami tehdidi olmadığını söyledi. Başkent Port Moresby'den 250 kilometre uzaklıkta meydana gelen deprem bölgede elektriklerin kesilmesine, eşyaların raflardan düşmesine neden oldu. Depremle ilgili ciddi bir hasar ve can kaybı bildirilmedi. Bulolo Polis Şefi Müfettiş Leo Kaikas, "Henüz ciddi bir hasar yok. Hala durumu değerlendiriyoruz" dedi. Bir otelde çalışan görgü tanıkları, masalardan nesnelerin düştüğünü söylerken, Lae bölgesinde yaşayanlar depremin raflardaki eşyaların yere düşmesine neden olduğunu ve bazı yerlerde elektriklerin kesildiğini bildirdi. Papua Yeni Gine'de geçtiğimiz yıl Şubat ayında 7,5 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiş, en az 125 kişi hayatını kaybetmişti.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Papua Yeni Gine'de 7,2 Büyüklüğünde Deprem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement