Para Basıyorlar - Son Dakika
Magazin

Para Basıyorlar

Para Basıyorlar

İngiliz Daily Mail, dünyanın en zengin 20 mankenini açıkladı. Toplam servetleri 579 milyon sterlin olan mankenler, dünyanın süper güçleri arasında!.

07.02.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GISELE BUNDCHEN

1980 doğumlu Gisele Bündchen, 96 milyon sterlinlik servetiyle dünyanın en zengin mankeni. Bir çocuğu olan Bündchen, Ipanema sandaletlerinin tasarımcısı ve sahibi. Kendi iç çamaşırı koleksiyonunu da satışa sunan Bündchen, birçok büyük markanın da yüzü.

HEIDI KLUM

Eşi Seal ile boşanma arifesinde olan 1973 doğumlu Heidi Klum, 45 milyon sterlinlik bir servete sahip. Klum, 'Project Runway' ve 'Germany's Next Topmodel' gibi yarışma programlarının da yapımcılığını üstleniyor.

KATE MOSS

1974 doğumlu Kate Moss, 14 yaşında girdiği modellik dünyasının en etkili ve en çok tartışılan isimlerinden biri. Kokain kullanırken çekilen fotoğraflarına rağmen popülaritesinden bir şey kaybetmeyen Kate Moss, 50 milyon sterlinlik bir servete sahip.

CHRISTIE BRINKLEY

1954 doğumlu Christie Brinkley, 51 milyon sterlinlik bir servete sahip. 4 kez evlenen ve 3 çocuk sahibi olan Brinkley, tasarımcılık ve yapımcılık yapmayı sürdürüyor.

TYRA BANKS

1973 doğumlu Tyra Banks, 57 milyon sterlinlik bir servete sahip. 'America's Next Topmodel' yarışmasının sunucusu ve yapımcısı olan Banks, birçok markanın yüzü. Banks, yaptığı kadın programlarıyla da ününe ün kattı. Banks, topmodellerin ne kadar etkili olduğunu firmaların zamanla fark ettiğini, bunun da her iki tarafın çıkarına olduğunu söylüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Para Basıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement