Para sıkıntısı puandan etti - Son Dakika
Güncel

Para sıkıntısı puandan etti

Ekonomik sorunların su yüzüne çıktığı ve oyuncuların performansına etki ettiği Kocaeli Birlikspor'da Hacettepe karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyet moralleri iyice bozdu.

20.03.2017 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde zirve yarışından haftalardır kopmayan ancak son haftalarda aldığı beklenmedik puan kayıplarına rağmen yerini korumayı başaran Kocaeli Birlikspor'da moraller alt üst oldu. Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz 28.hafta maçında başkent Ankara ekibi Hacettepe Spor'a konuk oldu. Ligin ilk yarısında Onur Garip'in tek golüyle geçtiği takibi karşısında yeniden puan ve puanlar aramak için yola çıkan Kırmızı-Beyazlılar sahada oyunlarını ortaya koymadı.

İLK DAKİKADA GOL YEDİ

Bir süredir yaşanan ekonomik krizin etkilerinin hissedildiği karşılaşmada oyuncularımızın kendilerini maça vermemesi dikkat çekti. Fatih Öztürk, Kürşat Ergun Aydın, Turgay Gölbaşı, Mehmet Gürkan Öztürk, Onur Garip, Erdi Öner, Uğur Işıkal, Gökhan Meral, Burak Keskin, Uğur Daşdemir ve Aydın Çetin 11'iyle maça başlayan temsilcimiz ilk dakikada kale önünde yaşanan karambolden gelen gole engel olamadı. Ev sahibi ekip Kadir Ari ile 1-0 öne geçti.

İLK ÇEYREKTE 2 GOL

Oyuna hızlı başlayan ve üst üste ataklarla Birlikspor'un ceza sahasında tehlike yaratan Hacettepe Spor oyunun ilk çeyreğinde 2.golü de buldu. Birkaç pozisyonda başarılı kurtarışlar yapan kaptan ve takımın tecrübeli eldiveni Fatih Öztürk 27.dakikada Yıldırım Mert Çetin'e de engel olamadı. 2-0'lık üstünlükle kendine güveni artan Hacettepe 3. gol arayışına girdi. 2.golden sonra morali bozulan oyuncularımız gol arayışlarından da sonuçsuz dönünce soyunma odasına 2-0 yenik girdi.

ONUR VE ERDİ ATILDI

İlk yarıda etkili bir oyun sergileyemeyen Kocaeli Birlikspor'un ikinci yarıya nasıl başlangıç yapacağı merakla beklenirken takımımızın golcüsü Onur Garip çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Son çeyreği 10 kişi tamamlayacağı düşünülen Kırmızı-Beyazlılar'da bir moral bozukluğu da Erdi Öner'in kırmızı kart görmesiyle yaşandı. Bireysel çabaların harcandığı ancak takım oyununu sahaya yansıtamayan temsilcimiz 84.dakikada Noyan'ın golüyle 3-0 geriye düştü. Temsilcimiz müsabakayı bu skorla ve 9 kişi tamamladı.

BAŞKAN NE YAPACAK?

Cebeci İnönü Stadı'ndan yenilen 3 golle mağlup ayrılan Birlikspor'da moraller bozuldu. Ekonomik krizle karşı karşıya kalan takımımızda oyuncuların önümüzdeki hafta pazar günü Alparslan Türkeş Stadı'nda oynanacak Kahramanmaraş Spor karşısında nasıl oyun sergileyeceği şimdiden merak konusu oldu. Liderliğe oynarken play-off hattında 4.sıraya çakılıp kalan Birlikspor'da kış kapıda. Kulüp başkanı Erhan Yılmaz'ın mali konuda nasıl bir çıkış yolu bulacağı ve takımı play-off hattında nasıl tutacağı bir diğer merak konusu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Para sıkıntısı puandan etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement