'Paralarla Beraber' Kaçtı Denilen Gelin, Olayı Anlattı - Son Dakika
Güncel

'Paralarla Beraber' Kaçtı Denilen Gelin, Olayı Anlattı

Adana'da düğün sabahı altın ve paraları alıp kaçtığı söylenen gelin, kaçmadığını eşinin gerdek gecesi boğazına bıçak dayadığını sonra da annesine yolladığını söyledi.

30.01.2015 11:18  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan ilçesinde düğün sabahı düğünde toplanan altın ve paraları alıp kaçtığı iddia edilen gelin Ayşenur M. Çakır, kaçmadığını, eşinin kendisini otogara götürüp annesine yolladığını söyledi.

Çakır, "Gerdek gecesi özel hastaydım. Birlikte olamadık. Boğazıma bıçak dayadı. Akli dengesi yerinde değil sabah da beni anneme gönderdi. Düğünde de 2 bilezik, bin lira felan para takıldı, görüntüler ortada" diyerek kendini savundu.

DÜĞÜNDE TOPLANAN ALTINLARLA KAÇTIĞI İDDİA EDİLDİ

İddiaya göre, Adana'nın Kozan ilçesinde bir kamu kuruluşunda çaycılık yapan Fatih Çakır, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden Ayşenur M. Çakır ile tanışarak evlenmeye karar verdi. 24 Ocak'ta Kozan ilçesinde yapılan düğünle Ayşenur ile evlenen Fatih Çakır, düğün sabahı eşi Ayşenur M. Çakır'ın düğünde toplanan altın ve paraları alarak kaçtığını iddia etti. Damadı dolandırdığı iddia edilen gelin Ayşenur M. Çakır, İHA'ya konuştu.

"ANANIN EVİNE GİT DİYEREK EVE GÖNDERDİ"

Fatih Çakır'ın akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden Ayşenur M. Çakır, "Düğünümüz oldu, çok güzeldi. Oynadık eğlendik. Düğün gecesi evimize geçtik. Özel hastaydım. Özel hasta olduğum için birlikte olamadık. Fatih'te o gece boğazıma bıçak dayadı. Benle zorla birlikte olmaya çalıştı. Sabah olunca da beraber otogara geldik. Kadirli arabasına beraber bindik. Kendisi yarı yolda indi. Beni de 'Ananın evine git' diyerek eve gönderdi" dedi.

"AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİLDİ"

Düğünde 15 bin liralık takı ile paraları alıp kaçtığı iddialarını kabul etmeyen Ayşenur M. Çakır, "Kesinlikle öyle bir şey yok. Düğünde bana takılan iki ince bilezik, bir küpe, başka da bir şey yok. Toplanan para ise bin lira bile değildi. Düğün fotoğraflarımız var. Düğünde kamera kaydı var, kamera görüntüleri var. Orada da belli zaten. Ben de kendisinden şikayetçi oldum. Düğün fotoğraflarımızda üzerimde gelinlik varken bana takılan takılar belli. Bir de Fatih'in akli dengesi yerinde değildi zaten" diye konuştu.

"BU ADAM KIZIMA BIÇAK DAYAMIŞ"

Ayşenur M. Çakır'ın annesi Meral M. ise, "Kızım eve geldikten bir gün sonra damat Fatih Çakır'ın ailesi Kadirli'ye bize geldi. Kendilerine neden böyle olduğunu sorduğumda kızınızı istemiyoruz, kızınız dul çıktı dediler. Böyle bir şey asla yok. Bu adam kızıma bıçak dayamış. Kızım hiçbir yere kaçmadı. Biz damattan ve ailesinden şikayetçi olduk. Bir de bu Fatih'in babası engelli, kardeşinin akli dengesi yerinde değil. Düğünde sahte çeyrek altın takmışlar. Kızıma takılan takı da, para da belli. Biz zaten şikayetçi olduk. Asıl sahtekar bunlar" şeklinde konuştu.

\'Paralarla Beraber\' Kaçtı Denilen Gelin, Olayı Anlattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Paralarla Beraber' Kaçtı Denilen Gelin, Olayı Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • kolik23: Bozuk çıkmıştır 13 30 Yanıtla
  • deniz sezgin: sahtekar adam seni. birde kadın beni dolandırdı diye yalan söylüyor. eğer kadın gerçekten suçlu olsaydı ortaya çıkıp röportaj vermezdi. kaçardı ve saklanırdı. demekki bu piskopat deli herif bu kadını ilk günden canından bezdirmiş. kız bu heriften yol yakınken kurtulduğuna şükretmiş. iyi bu manyaktan çocuk falan olmadan yol yakınken kurtulmuş. . . 10 19 Yanıtla
  • ZAZA (DIMLİ): Bu kızın tipi insana hiç güven vermiyor.... 22 7 Yanıtla
  • Duygu: Akli dengesinin bozuk olduğunu gerdek gecesi mi anladın. Ya bırak bunları 23 5 Yanıtla
  • LEWÇE: BU İŞ AMERİKANIN İŞİDİR VE ARKASINDA İSRAİL VAR. . . . . 22 5 Yanıtla
  • ben: O gozluk ne ya oyle kafasinda evin icinde cok gicik oluyom...hem madem adam deli niye evlendin. 25 1 Yanıtla
  • efendi55: kız kesinlikle yalan konuşuyor bence bir düğünde 2 bilezik takıldıysa birkere yalan hangi kız düğününde 2 bilezik ister erkek tarafı en az 4 bilezik ve gerdanlık , bileklik diye kız tarafı ister . ikinci si kız hastayım diyorsa ilaç alabilirdi ay başını geçikdilisi ve düğün gününü ona göre ayarlabilirlerdi erkene alacak bence kızda başka bir şey var hem bıçak dayadıysa bir erkek kesin öldülürdü bence bu en büyük yalan kesinlikle anne özlemi bahanesi ile evine gitti ve ilk gece yaşanmaması için çaba harcadı ve kaçdı 20 5 Yanıtla
  • ercan: Malada vuramamış garip 18 7 Yanıtla
  • @AtaBatak: karı CHPli herif AKPli, gerdekte karı nazlanınca herif VAN MİNÜT çekti karıya kesin. 14 8 Yanıtla
  • maho: paralel yapının işi 18 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement