Paralelden Arınan Erzurum'dan Artık 'Evet' İçin Büyük Rekor Bekliyoruz" - Son Dakika
Güncel

Paralelden Arınan Erzurum'dan Artık 'Evet' İçin Büyük Rekor Bekliyoruz"

Paralelden Arınan Erzurum\'dan Artık \'Evet\' İçin Büyük Rekor Bekliyoruz"

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın, Erzurum’da Osmanlı Ocakları 1’inci bölge, il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıya Vali Yardımcısı Muharrem Eligül’de katıldı.

31.03.2017 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat'ın, Erzurum'da Osmanlı Ocakları 1'inci bölge, il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıya Vali Yardımcısı Muharrem Eligül'de katıldı.

Osmanlı Ocaklarının doğduğu yer olan Erzurum'a Genel Bakan Canpolat, ziyarette bulundu. Osmanlı Ocakları 1'inci Bölge İlçe Başkanı Harun Dumlu, Güneydoğu Teşkilat Başkanı Turgut Baştaş, Genel Başkan Basın Danışmanı Halit Yalçın Yazıcı Erzurum'da bir araya geldi. Referanduma sayılı günler kala gerçekleşen ziyarette Vali Yardımcısı Muharrem Eligül de eşlik etti. Gerçekleşen toplantıda halk oylaması ile ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmalar konuşuldu.

Osmanlı Ocaklarının büyük bir heyecan ve özveriyle referandum için çalıştığını ifade eden Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat, toplantıda, "Osmanlı Ocaklarının tarihi burada başladı. Burası bizim için önemlidir. Erzurum teşkilatımızın istekle, azimle çalıştığını gözlemliyorum. Erzurum hak etmediği paralel yapıdan arındı. Bundan sonra referandum da Erzurum'dan büyük bir rekor bekliyoruz. Türkiye'nin geçmişte yaşadığı büyük kayıpları tekrar yaşamaması için Erzurum halkımızın 'evet' diyeceğinden şüphemiz yoktur" dedi.

Osmanlı Ocakları Genel Başkan Basın Danışmanı Halit Yalçın Yazıcı, Erzurum ziyaretlerinin ardından Başbakanın Ağrı'da yapacakları mitinge eşlik edeceklerini, Pazar günü Diyarbakır Osmanlı Ocaklarının açılışını yapacakları bilgisini verdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Paralelden Arınan Erzurum'dan Artık 'Evet' İçin Büyük Rekor Bekliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement