Şişme Kadın Genelevine Tepkiler Büyüyor, Son Kararı Belediye Verecek - Son Dakika
Dünya
BBC

Şişme Kadın Genelevine Tepkiler Büyüyor, Son Kararı Belediye Verecek

Feministler ve komünistler tarafından eleştirilen şişme kadın genelevi, Paris Belediyesi'nin gündemine geldi. İşletmenin kapatılması talep ediliyor.

20.03.2018 14:56  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silikon şişme kadınlar ile 1 saat geçiren müşterilerinden 89 euro ücret talep eden (yaklaşık 450 TL) genelev benzeri işletmenin açıp kalıp kalmayacağına Paris Belediyesi karar verecek. Xdolls ismiyle bir oyun merkezi olarak kayıt yaptıran işletme Fransa'da tartışma yaratmıştı.

FRANSA'DA GENELEV AÇMAK YASAK

Feministler ve komünistler, aslında bir "genelev" olduğunu vurguladıkları işletmenin kapatılması gerektiğini söylüyor. Fransa'da genelev sahibi olmak ya da açmak kanunen yasak.

ÇİFTLER DE GELİYOR

Geçen ay açılan Xdolls'un sahibi Joachim Lousquy ise müşterilerinin genelde erkek olduğunu, bazen çiftlerin de geldiğini söylüyor.

Mekanda 3 oda bulunuyor ve her birinde 1 metre 45 santimetre boyunda, değerleri birkaç bin euro olan şişme kadınlar bulunuyor.

ADRESİ GİZLİ

Müşteriler internet üzerinden randevu alıyor ve ödemeyi de yine internet üzerinden yapıyor. İşletme sahibi Joachim Lousquy, sıradan bir apartman dairesinde bulunan mekanın tam adresinin gizli tutulduğunu, komşuların dahi bu durumdan haberdar olmadığını açıklıyor.

ORASI BİR GENELEV

Paris Belediyesi, Komünist Parti'den belediye meclisi üyesi Nicolas Bonnet Oulaldj'in girişimi sonrası mekanın geleceği ile ilgili bir görüşmeyi toplantı gündemine aldı.

Oulaldj dahil bazı meclis üyeleri Xdolls'un genelev gibi işletildiğini söylüyor.

Paris'teki bir feminist oluşumun avukatlığını ve sözcülüğünü yapan Lorraine Questiaux ise "Xdolls seks ürünleri satan bir mağaza değil. Burası para kazanılan ve kadınlara tecavüz edilen bir yer" dedi.

Şişme Kadın Genelevine Tepkiler Büyüyor, Son Kararı Belediye Verecek
Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Şişme Kadın Genelevine Tepkiler Büyüyor, Son Kararı Belediye Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • BurakEdirne: Bende eşimle oraya gitmek istiyorum 8 43 Yanıtla frenk: erkek modeli de warmis 2 0
  • Herşey kader: Bu şişme kadınlardan her laikçi evde bir tane şart. çünkü ne kadar şaikçi varsa akılları fikirleri karı kızda haliyle ülkede tecavüz taciz bitmiyor.. 12 37 Yanıtla Ahmet: Dindar geçinen kesime yorumun yok mu? 6 4 tr: aha herşeye kadir burdada yorum yapmış... o şişme kadınlar neden laikçi olanların evine şart onuda söyle denyo kurslardaki çocuklara tecavüz edenlere neden sesin çıkmıyor yada her böyle bir haberde neden laik sistemi eleştiriyorsun kendi üzerinde bir baskı varda böylemi rahatlıyorsun .. seni kim yetiştirdiyse seni hunharca sistem düşmanı yapmışlar yada başka neler yaptılarsa sana sistem manyağı olup çıkmışsın 8 0 halüsinasyon: Kısa devre var beyinde 4 0
  • Birisi: Ahir zaman alametleri...rab emrettiği halde neden evlilikler olmaz neden zinaya fuhşiyata yönelir insanlar Allah birdir o'ndan başka ilah yoktur Kur'an-ı Kerim kılavuzumuzdur 30 9 Yanıtla Numbia: Ahir zaman dediğiniz şeyle alakası yok. Dininize ait kitabın adam gibi mealini okuyun, sağda solda gördüğünüz internet hadislerini kenara bırakın. 8 3
  • bufalo avcısı: şişme kadın olan bir genel ev bizim ülkede açılsa şişme mankenler 1 haftaya iş görmez hale gelir :) 26 5 Yanıtla
  • blana: herkesin hakkı bence neden böylece tecavüz olayları düşer ucretsız olmalı robot genelevler 18 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
BBC

Advertisement