Paris Hilton Nasıl Zengin Oldu - Son Dakika
Magazin

Paris Hilton Nasıl Zengin Oldu

Kişisel serveti 100 milyon doları aşan Hilton iş dünyasında yakaladığı başarının sırrını anlattı ve "Benden nefret edenlere kulak asmıyorum. Sert bir kabuğum var" dedi.

05.04.2015 12:15  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jet sosyetenin en ünlü isimlerinden Paris Hilton, 2003 yılında ortaya çıkan cinsel içerikli kasediyle dünya gündemine bomba gibi düşmüştü. Nicole Richie ile boy gösterdiği reality şovla çok konuşulan Hilton, yaşadığı ilişkiler ve pahalı zevkleriyle de hep gündemde kaldı.

İKİNCİ PLAJINI AÇIYOR

Şimdi 34 yaşında olan Hilton, hayatındaki skandalları ve çalkantıları geride bırakıp başarılı bir iş kadınına dönüştü. Kendi adını taşıyan parfüm markasının değeri 2 milyar doları bulurken sosyetik yıldızın kişisel serveti 100 milyon doları aştı. Filipinler'de ikinci plajını açmaya hazırlanan Hilton, kendi ismiyle yeni kokusunu da piyasaya sundu.

The Insider with Yahoo'ya konuşan Hilton başarısının sırrını şöyle anlattı:

"KENDİ İMPARATORLUĞUMU KURDUM"

15 yaşında New York'a taşındım ve Donald Trump'ın model ajansına kayıt oldum. Her zaman büyük şeyler yapmak istiyordum ben de kendi imparatorluğumu kurdum. Yaptığım işi seviyorum. O kadar uzun zamandır bu sektörün içindeyim ki kendime yara almamı önleyen bir kabuk oluşturdum.

Küçük yaşlarda canımı sıkan şeylere artık takılmıyorum. Hayatın pozitif taraflarına odaklandım. Bu hayatta yapacak çok şeyim var. Benden nefret edenlere kulak asmıyorum.

"HERKESİ CİDDİYE ALMA"

34 yaşındayım kendimi çok güzel ve iyi hissediyorum. Annem her zaman cildime iyi bakmamı ve güneşten uzak durmam gerektiğini söylerdi şimdi onun tavsiyesini dinliyorum. 15 yaşındaki Paris'e bir tavsiye verecek olsam; 'Herkesi çok ciddiye alma' derdim.

Paris Hilton Nasıl Zengin Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Paris Hilton Nasıl Zengin Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Sadi başkan: Verdi veriştirdi köşelik oldu 16 3 Yanıtla
  • enes: vermeden hangi kadın sıfırdan zengin olmuş ki bu olsun 3 12 Yanıtla
  • Kürt: Var başarisi çok iyi saksafon çalıyor 13 0 Yanıtla
  • rabia: Çift taraflı çalışarak ve müzik aleti çalarak örneğin saksafon 8 3 Yanıtla
  • Black: Ülke için çok önemli bir haber.. 11 0 Yanıtla
  • Fikri Biler: Entersan, çalmamış cirpmamis Hanımefendi... Neyse o. Milletin malindan hazineden degil, çalışmış... Ihale yok, kayırma yok, adamim yok, cukka yok, oşür yok,... Buna yapanlara kiyasla Hanımefendi daha dindar gibi 8 3 Yanıtla
  • cotanak: Allah in verdigini kuldan esirgememis 10 0 Yanıtla
  • FATIH TORUNU: Baba parasi, normalde senden hicbir halt olmaz. Bide bunun gibiler nerdeyse diyecek insaatlarda cimento tasidim simit sattim diye bugunlere boyle geldim. Su zenginlerin cogu baba parasi. Medyaya cikar bide kendi kazanmis gibi sus verir Turk is adamlari dahil 8 1 Yanıtla
  • ŞINAKLI CAFER: ARABAM ÇEKER 30 TON. GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON. 6 2 Yanıtla
  • sivridil: kekilli filmlerinden bukadar paramı kazanmş 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement