Paris'te Silk&Cashmere Rüzgarı Esti! - Son Dakika
Güncel

Paris'te Silk&Cashmere Rüzgarı Esti!

Paris\'te Silk&Cashmere Rüzgarı Esti!

SILK&CASHMERE; Paris'te düzenlenen Pret e Porte fuarında boy gösterdi.

15.02.2012 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası arenada adından sıkça bahsettiren SILK&CASHMERE; moda ve perakende dünyasının kalbinin attığı, Paris'te düzenlenen Pret e Porte fuarında boy gösterdi. SILK&CASHMERE başta Fransızlar olmak üzere; Belçika, İspanya, Avusturya, İngiltere, İrlanda, Fas, İtalya, Almanya, Rusya ve Taiwan'dan birçok ziyaretçiyi ağırladı.

21-24 Ocak 2012 tarihleri arasında düzenlenen moda ve perakende dünyasının yakından takip ettiği Pret e Porte fuarında görkemli standı ile yer alan SILK&CASHMERE, yurt içi arenada olduğu gibi uluslararası arenada da dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Fransa'nın tamamını kapsayan mümessilleri ile ülkenin dört bir yanına yayılan SILK&CASHMERE, Belçika, İspanya, Avusturya, İngiltere, İrlanda, Fas, İtalya, Almanya, Rusya ve Taiwan'ın yanı sıra bu yıl ilk kez Pret e Porte fuarında Casablanka'da bir butikle yaptığı anlaşma ile Fas pazarına da adım attı. Karayipler'de bulunan Guadeloupe isimli butikle anlaşma sağlayan SILK&CASHMERE, aynı zamanda Portekiz, İsviçre, Fransa'nın en ünlü kayak oteli Clupmed'lerde de yer alarak söz ettirmeye devam ediyor.

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da başarılı bir fuar geçirdiklerini dile getiren SILK&CASHMERE Yurtdışı Pazarlama Müdürü Moris Erginbaş, "Pret e Porte sektörde bulunan bir çok uluslararası markanın bulunduğu dev bir platform. SILK&CASHMERE olarak, birçok ülkeden yeni iş birliklerine imza attığımız bu platformada yer almaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Fuarın yaratacağı sinerjinin bir yandan ilişkileri güçlendirirken ve diğer yandan sektöre canlılık getireceğini düşünüyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Paris'te Silk&Cashmere Rüzgarı Esti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement