Park Bosphorus Hotel'de Modeller Geçidi - Son Dakika
Güncel

Park Bosphorus Hotel'de Modeller Geçidi

Park Bosphorus Hotel\'de Modeller Geçidi

'The Best Model of the World' yarışmasının sahibi olan Park Bosphorus Hotel, yarışmacılara unutulmaz bir hazırlık süreci yaşattı.

03.12.2014 09:40  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CVK Safira SPA'nın orijinal kubbeli hamamında yarışma heyecanını üzerlerinden atan finalistler, Gümüşsuyu Restaurant'ta da dünya mutfağından eşsiz lezzetleri tatma zevkini yaşadı.

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle birleştiren Park Bosphorus Hotel, dünyanın en iyi modelinin belirlendiği 'The Best Model of the World' yarışmasına ev sahipliği yapıyor. 6 Aralık Cumartesi gecesi Park Bosphorus Hotel'in görkemli Balo salonunda düzenlenecek gece, dünyanın en güzel kadınları ve en yakışıklı erkeklerini bir araya getiriyor.

Bu yıl 27'incisi düzenlenen 'The Best Model of the World' yarışmasının ev sahibi olan Park Bosphorus Hotel, finalistlere lüksün ayrıcalığını ve konforunu bir arada yaşattı.

Finalistler, önce 2 Aralık'ta Türkiye'nin en büyük SPA alanı olan ve Park Bosphorus Hotel içinde yer alan CVK Safira SPA'da hamam keyfi yaptı. Osmanlı mimarisindeki orijinal kubbeli hamamda yarışma stresini unutarak eğlenceli vakit geçiren finalistler, aynı günün akşamı da Gümüşsuyu Restaurant'ta Osmanlı ve Fas başta olmak üzere dünya mutfağından farklı lezzetleri deneyimleme fırsatı yakaladı. Yarışmacılar, Park Bosphorus Hotel'in Balo salonunda gerçekleşecek görkemli gece için güç topladı.

Erkan Özerman yönetiminde ve Kıroğlu Şirketler Grubu ana sponsorluğunda gerçekleşecek 'The Best Model of the World', 6 Aralık Cumartesi akşamı nefes kesen bir final ile ekranlara yansıyacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Park Bosphorus Hotel'de Modeller Geçidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement