Park Bravo'dan 2013 Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Park Bravo'dan 2013 Koleksiyonu

Park Bravo\'dan 2013 Koleksiyonu

Park Bravo'nun yeni yüzü Park's by Park Bravo, koleksiyonunu görücüye çıkardı.

06.03.2013 11:34  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Park Bravo'nun yeni yüzü Park's by Park Bravo, 2012/13 Sonbahar/ Kış koleksiyonunda 3 ana temada sizlerle buluşuyor.

Ice Geometry

Koleksiyonun ilk teması olan Ice Geometry Park's by Park Bravo'nun çalışan kadını için ideal çizgiye sahip.

Kısa, geometrik ceketler, futuristik etekler, 3 boyutlu pililere sahip, baskılı ve düz elbiseler, minimal mimarinin izlerini taşıyan bluzlar, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak mantolar, bebeksi yumuşaklığa sahip trikolar; siyah, kar beyazı, gri tonlarının asilliği ve bulut pembesinin yumuşaklığıyla buluştular. Nikel kaplama düğme ve detaylar, kış mevsiminin sertliğine gönderme yaparken, birbirinden şık aksesuar ve desenli şallar şıklığınıza artı katmak için hazır.

İşte koleksiyondan parçalar...

 

Blooms of winter

50'li yılların, basic modellerinden yola çıkan Blooms of Winter, doğal toprak renklerin pembenin canlılığı ile buluşmasıyla yeniden doğdu. Vintage ve kışın romantizmini seven kadınlar tam da bu grupta buluşuyorlar. Vintage geometrik ve çiçek baskıları size; 50 'li yılların, özlenen, sıcak aile ortamlarını anımsatacak.

Magic garden

Büyülü botanik bir bahçenin derinliklerine inmeye hazır olun. Yumuşak volümler ve kumaşlar, doğa ile teknolojinin bütünleşmesi, pürüzsüz ve parlak yüzeyler, romantik, oryantel esinitili çiçek motifleri; sizi şehrin kasvetinden kopararak, masalsı ormanlara davet ediyor...

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kadın Park Bravo'dan 2013 Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
    18:21 Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

    Ankara'da 36 yaşındaki bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a oğlunun telefonundan "Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum" mesajı gönderdi. Oğlunun yanına gitmek üzere kapıyı açan Yonca Kazan Coşkun, bu sırada içeri giren boşanma aşamasındaki eşi tarafından önce tecavüze uğradı, daha sonra da bıçaklanarak öldürüldü.

  • Aydın'ın Söke ilçesinde Balık Ağı Örme Kursları Devam Ediyor
    10:04 Aydın'ın Söke ilçesinde Balık Ağı Örme Kursları Devam Ediyor

    Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçirilen balık ağı örme kursları Doğanbey ve Serçin'den sonra Güllübahçe'de de 4 yıldır aralıksız devam ediyor. Kadınların meslek edinmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kurslar ise yoğun talep görüyor.

  • Kırklareli'nde KADES ve HAYDİ uygulamaları tanıtıldı
    09:48 Kırklareli'nde KADES ve HAYDİ uygulamaları tanıtıldı

    Kırklareli'nde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan trafik ve asayiş kontrollerinde sürücülere ve yolculara Kadın Destek (KADES) ve Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) uygulamaları hakkında bilgi verildi. Kontrollerde toplamda 255 kişiye uygulamalar tanıtıldı.

  • Edirne'de jandarma ekipleri aile içi şiddetle mücadele ve KADES hakkında bilgilendirme çalışması yaptı
    18 Nis Edirne'de jandarma ekipleri aile içi şiddetle mücadele ve KADES hakkında bilgilendirme çalışması yaptı

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, aile içi şiddetin önlenmesi konusunda bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, Uzunköprü ilçesine bağlı köylerde KADES'in amaçları ve kullanımı hakkında bilgi verdi ve broşür dağıttı. Ayrıca, Enez ilçesinde sivrisinekle mücadele çalışmaları kapsamında sulak alanlar ve bataklıklar ilaçlandı. Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden de ziyaretlerle görevinde başarı diledi.

  • Adıyaman Belediye Başkanı 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi
    18 Nis Adıyaman Belediye Başkanı 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi

    Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, kadınların tekstil sektöründe istihdam edilmesini sağlayacak olan 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı olarak ilk açılışını gerçekleştiren Tutdere, 'Adıyaman Belediyesi olarak projelerimizle kadınlarımızın yanında olacağız' dedi.

  • İZGİM, kadın girişimcilerden büyük rağbet görüyor
    18 Nis İZGİM, kadın girişimcilerden büyük rağbet görüyor

    İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi'nde (İZGİM) kadınlar yaptıkları ürünleri kolay pazarlama yöntemleri ile satarak ev ekonomisine katkı sağlıyor. Ayrıca merkezde stres atmak için de bir araya geliyorlar.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın Üçüncüsünü Gerçekleştirecek
    18 Nis Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın Üçüncüsünü Gerçekleştirecek

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2008 ve 2014 yıllarında yapılan Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın üçüncüsünü gerçekleştireceğini duyurdu. TÜBİTAK iş birliğiyle hazırlanacak proje kapsamında, kadına yönelik şiddetin mevcut durumu sosyodemografik özelliklere göre incelenecek ve veri ambarı oluşturulacak. Ayrıca, psikososyal ihtiyaçların tespiti için nitel görüşmeler yapılacak ve mağdurlara psikososyal destek sunulacak.

  • Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor
    18 Nis Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor. Saadet Seray, eşinin desteğiyle başladığı mantar yetiştiriciliğini ilçe tarımın desteğiyle büyüterek çevre il ve ilçelere mantar satışı yapmaktadır. İşlerini daha da büyütmek isteyen Seray, destek ve imkanlar sağlandığı takdirde üretim kapasitesini artırmayı hedeflemektedir.

  • Şanlıurfa'da Siverekli kadın girişimci mantar yetiştiriyor
    18 Nis Şanlıurfa'da Siverekli kadın girişimci mantar yetiştiriyor

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor. Saadet Seray, İlçe tarımın desteğiyle kurduğu 3 büyük çadır sera içinde işini büyüterek ilçe merkezi dahil, çevre il ve ilçelere mantar satışı yapıyor. Seray, daha fazla destek alarak işini daha da büyütmek istediğini belirtti.


Advertisement