Adana'da freni boşalan tır, talihsiz şoförü ezdi! - Son Dakika
Güncel

Adana'da freni boşalan tır, talihsiz şoförü ezdi!

Adana'da meydana gelen olayda Mustafa Tozkoparan isimli vatandaş, tırını park ettikten sonra önünde yürümeye başladı. Bu sırada freni boşalan tır, Tozkoparan isimli vatandaşı ezdi. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti.

05.10.2022 16:56  Güncelleme: 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana- Osmaniye D-400 kara yolundaki dinlenme tesisinde meydana gelen olaya göre tır sürücüsü Mustafa Tozkoparan, dinlenme tesisine geldi. Park alanına kullandığı tırı park eden Tozkoparan, ardından önünde yürümeye başladı. Freni boşalan tırın arkasından geldiğini fark etmeyen Tozkoparan, altında kaldı.

OLAY YERİNDE CAN VERMİŞ

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Tozkoparan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Tozkoparan'ın cenazesi, adli tıp kurumunun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kendi elleriyle park ettiği tır, ölümüne neden oldu
Kendi elleriyle park ettiği tır, ölümüne neden oldu
Adana\'da freni boşalan tır, talihsiz şoförü ezdi!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da freni boşalan tır, talihsiz şoförü ezdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Murat Sarısu: ya bu nasıl bir kader adam arabadan iniyor önünden karşıya geçeceğine tır gidiş istikametine yürüyor.onuda geçtim son anda önünden geçen araba parka giriş yaparken olayın farkına varmamasına imkan yok arkadan tır geliyor adam önde yürüyor o anda tırla adamın arasına giremez miydi çünkü tır insana zarar verecek kadar hızlanmıştı ama bir arabaya zarer verecek kadar hızlanmamıştı boşta giden bir araba.arabasına kıyamadı her halde yada daha farklı bir şey vardı.gerçekten üzüldümmmm 2 13 Yanıtla
  • ERŞAN KUNERİ: CEHALETİNGEN DELALET..END PÜR DİKKAT 0 4 Yanıtla
  • Hakim ATMACA: Yazık ecelindenden indi mekanı cennet olsun inşallah 4 0 Yanıtla

Advertisement