Park halindeki araca çarpan motokurye ağır yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Park halindeki araca çarpan motokurye ağır yaralandı

Park halindeki araca çarpan motokurye ağır yaralandı Şile Otoyolu'nda seyir halinde olan motokurye yol kenarında durmakta olan araca arkadan çarptı.

18.11.2021 21:43  Güncelleme: 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Park halindeki araca çarpan motokurye ağır yaralandı

İSTANBUL - Şile Otoyolu'nda seyir halinde olan motokurye yol kenarında durmakta olan araca arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kafasını bariyerlere vuran motokurye ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 20.00 sıralarında, Alemdağ mevkii Şile istikametinde meydana geldi. Kazada 19 yaşındaki 34 COP 674 plakalı motosiklet sürücüsü Ö.Y seyir halindeyken, yol kenarında durmakta olan M.U. isimli kadın sürücüye ait 34 PH 0146 plakalı gri renk mitsubishi pickupa arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle başını bariyerlere vuran Ö.Y ağır yaralandı. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevkedildi. Ağır yaralanan kurye sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma hastanesine sevkedildi. Ö.Y.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kazanın yaşandığı yerde bulunan ve olayı anlatan bir vatadandaş, "Emniyet şeridinde durmuş. Ortam karanlık zaten görüyorsunuz. Motorcu arkadaş da arkadan çarpmış. Dörtlüleri yakmış arızası mı var bilmiyorum. Ortalıkta karanlık olduğu için arkadaş vurmuş. Bilinci kapalı ağır yaralı" dedi.

Park halindeki araca çarpan motokurye ağır yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Park halindeki araca çarpan motokurye ağır yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement