Park halindeki kamyona çarpıp işte böyle kaçtı - Son Dakika
3.Sayfa

Park halindeki kamyona çarpıp işte böyle kaçtı

Park halindeki kamyona çarpıp işte böyle kaçtı Kaldırımdaki vatandaşı ölümden döndüren refleksi kameradaSeyir halindeki iş makinesi yüklü tırın, yol kenarında park halindeki kamyona çarptığı ve bu esnada kaldırımdaki vatandaşın ölümden döndüğü anlar yer aldı.

08.12.2022 16:46  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Park halindeki kamyona çarpıp işte böyle kaçtı

Kaldırımdaki vatandaşı ölümden döndüren refleksi kamerada

SAKARYA Sakarya'da dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde Kasım ayı içerisinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazası Kent Güvenlik Yönetimi kameralarına yansıdı.-Seyir halindeki iş makinesi yüklü tırın, yol kenarında park halindeki kamyona çarptığı ve bu esnada kaldırımdaki vatandaşın ölümden döndüğü anlar yer aldı.

Sakarya'da 24 saat boyunca kayıt altında olan KGYS kameralarına Kasım ayı içerisinde meydana gelen trafik kazaları yansıdı. KGYS'ye yansıyan kazalar Emniyet Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yayınlandı. Şehrin 3 farklı bölgesinde meydana gelen trafik kazalarının, kural ihlali neticesinde olduğu ve sürücülerin dikkatsizliğinden meydana geldiği görüldü. İlk görüntüde; Erenler ilçesi Sakarya Caddesi istikametinde ilerlemekte olan iş makinesi yüklü tırın, yol kenarında park halinde bulunan kamyona çarptığı görüldü. Bu esnada kaldırımda yürüyen vatandaş ise ölümden döndü. Kamyonun hareket ettiğini görerek kaçan vatandaş, kazaya sebebiyet veren tırın arkasından koştu ancak tır yoluna devam etti. O anlar saniye saniye kaydedildi. İkinci görüntüde, kavşağa kontrolsüz giren otomobillerin çarpıştığı ve araçlardan birinin takla attığı görüldü. Diğer görüntüde ise Serdivan Belediyesi kavşağında bir aracın, scooter ile kavşaktan dönmeye çalışan genç şahsa çarpması ve gencin yere savrulduğu anlar yer aldı.

Park halindeki kamyona çarpıp işte böyle kaçtı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Park halindeki kamyona çarpıp işte böyle kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement