Park halindeki kamyonetin içinden cep telefonunu böyle çaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Park halindeki kamyonetin içinden cep telefonunu böyle çaldı

Park halindeki kamyonetin içinden cep telefonunu böyle çaldı Maltepe de park halindeki kamyonetin içinden cep telefonunu çalan hırsız Küçükyalı Polis Merkezi ekiplerince yakalandı.

05.07.2020 08:16  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Park halindeki kamyonetin içinden cep telefonunu böyle çaldı

İSTANBUL - Maltepe de park halindeki kamyonetin içinden cep telefonunu çalan hırsız Küçükyalı Polis Merkezi ekiplerince yakalandı. Gündüz saatlerinde meydana gelen hırsızlık ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek şüpheliyi tespit etti

Maltepe de geçtiğimiz günlerde meydana gelen hırsızlık olayında camı açık olarak park edilen bir kamyoneti fark eden Arif A. isimli hırsızlık şüphelisi önce kamyonetin etrafında geziyor sonra kısa bir sürede aralık olan camdan kolunu içeriye sokarak kapıyı açıyor ve araç içindeki cep telefonunu çalıyor. Kamyonetten indiği sırada ayağı sendeleyerek düşen Arif A. isimli vatandaşın daha önceden hırsızlık konularından bir çok sabıkası olduğu tespit edildi. Görüntüleri büyük bir titizlikle inceleyen polis ekipleri hırsızlık konusuna karışan kişiyi çok kısa bir sürede yakalayarak adli makamlara teslim etti.

Park halindeki kamyonetin içinden cep telefonunu böyle çaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Park halindeki kamyonetin içinden cep telefonunu böyle çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı
    09:42 Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı

    Bursa'da bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlar, Şaban Alper'in köpeğinin çalınmasına şahit oldu. Alper, polis ekiplerine haber vererek köpeğini bulmak için çalışma başlattı.

  • Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ'lı Kayseri'de yakalandı
    09:32 Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ'lı Kayseri'de yakalandı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ üyesi şahıs yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütünün eylem ve faaliyetlerini engellemek amacıyla çalışma yaptı. Operasyon sonucunda 5 şahıs gözaltına alındı ve işlemleri devam ediyor.

  • Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu: 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor'
    09:32 Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu: 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor'

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu depremin merkez üssüne gelerek incelemelerde bulundu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcıoğlu, 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor' dedi.

  • AK Parti Grup Başkanvekili'nin lüks saatiyle paylaşımı tepki çekti
    09:30 AK Parti Grup Başkanvekili'nin lüks saatiyle paylaşımı tepki çekti

    AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 562 bin TL'lik Rolex marka saatiyle sosyal medyada paylaşım yapınca büyük tepki aldı. Paylaşımın altına gelen tepkiler üzerine Yenişehirlioğlu, gönderiyi kaldırdı.

  • FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı
    09:19 FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı

    Kayseri'de terör örgütü FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü, hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firari emniyet müdürünün hücre evinde saklandığını tespit ederek operasyon düzenledi. Şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

  • Kayseri'de DEAŞ Üyesi 5 Kişi Yakalandı
    09:16 Kayseri'de DEAŞ Üyesi 5 Kişi Yakalandı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttüğü belirlenen terör örgütü DEAŞ üyesi 5 kişi yakalandı. Operasyon sonucunda yakalanan şahısların işlemleri devam ediyor.

  • Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Depremin Merkez Üssüne Gitti
    09:16 Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Depremin Merkez Üssüne Gitti

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu depremin merkez üssüne gelerek incelemelerde bulundu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcıoğlu, 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor' dedi.

  • TikTok'ta 50 yaşındaki kadının skandal dans videosu infial yarattı
    09:15 TikTok'ta 50 yaşındaki kadının skandal dans videosu infial yarattı

    Dünyaca ünlü sosyal medya platformu TikTok, son dönemde skandal videolara sahne olurken, bir kadının 50 yaşında olduğunu iddia ederek dans ettiği ve tartışma yaratan bir video ortaya çıktı. Videoda kadının '50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında' notunu düştüğü görüldü.


Advertisement