Park Halindeki Otomobile Çarptı: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Park Halindeki Otomobile Çarptı: 5 Yaralı

Park Halindeki Otomobile Çarptı: 5 Yaralı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybettiği otomobil, kontrolden çıkıp yol kenarında park halindeki otomobile çarpıp dereye devrildi.

11.07.2015 00:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybettiği otomobil, kontrolden çıkıp yol kenarında park halindeki otomobile çarpıp dereye devrildi. Kazada 1'i bebek 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Yokuşbaşı Mevkii'nde meydana geldi. İstanbul'dan Bodrum'a yakınlarının yanına tatile giden 35 yaşındaki Adem Ersoy kullandığı 34 EH 0868 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halindeki  Hüseyin Şenözler'e ait 35 ANL 09 plakalı otomobile çarptı. Savrulan otomobil, 30 metre sürüklenerek takla atıp 5 metre derinliğindeki dereye devrildi. Kazada otomobil sürücüsü Adem Ersoy eşi Ayşe Ersoy (32), 7 yaşındaki kızı Tuğçe Ersoy, ve 5 yaşındaki Şule Ersoy yaralanırken, 2 yaşındaki Zehra Ersoy bebek otomobilin açılan kapısından dereye fırladı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası şok geçiren sürücü Adem Ersoy ise sürekli ekiplere çocuklarının sağlık durumunu sordu. Facianın eşeğinden dönüldüğü kaza sonrası Adem Ersoy, "İstanbul'dan tatile geliyorduk, yaklaşık 11 saattir araç kullanıyordum. Nasıl oldu bilmiyorum birden direksiyon hakimiyetini kaybettim ve yol kenarında duran arabaya çarptım, sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

BİR DAKİKA İLE HAYATTA KALMANIN ŞOKUNU YAŞADILAR

Kazadan bir dakika önce otomobilini yol kenarına park ettikten sonra yanında eşi Yeşim Şenözgüler ve 2 çocuğu ile birlikte yandaki işyerine giren Harun Şenözgüler olayın şokunu yaşadığını belirterek, "Eşim ve çocuklarımla otomobilden indik, bir işyerine girdiğimiz anda büyük bir çarpma ve gürültü duyduk. Bir araç otomobilime çarpmış.  Otomobilim direğe çarparak adeta ikiye bölünmüş. Bir dakika ile canımız kurtuldu. O anda araçta olsaydık şu anda yaşamamız mümkün değildi" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Park Halindeki Otomobile Çarptı: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement