Parklara Eski Belediye Başkanlarının İsimleri Verildi - Son Dakika
Güncel

Parklara Eski Belediye Başkanlarının İsimleri Verildi

Gölbaşı Belediye Meclisi, eski belediye başkanlarının adlarının ilçedeki parklara verilmesini kararlaştırdı.

26.03.2018 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Belediye Meclisi, eski belediye başkanlarının adlarının ilçedeki parklara verilmesini kararlaştırdı.

Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gölbaşı Belediye Meclisi, belediyenin 53. kuruluş yıl dönümü öncesinde Belediye Başkanı Fatih Duruay başkanlığında yaptığı olağan üstü toplantıyla ilçedeki parklara eski belediye başkanlarının isimlerini verdi.

Belediye Meclisinin aldığı karara göre Eymir Mahalle Parkı'nın adı "Erdal Eren Parkı" olarak değiştirildi ve Seğmenler Mahalesi 112576 ve 97 adalar arasındaki park alanına "Abdulnasır Haşlak Parkı", Eymir Mahallesi 770 ada ve 752 ada arasındaki park alanına "Cevdet Kara Parkı", Örencik Mahallesi 89 ada ile 112653 adalar arasındaki park alanına "Mümtaz Sarıtaş Parkı", Hacılar Mahallesi 387 ile 388 adalar arasında kalan park alanına da "Yakup Odabaşı Parkı" adları verildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, geçmişte ilçeye hizmet eden belediye başkanlarına böyle bir jest yaptıklarını belirterek, "Eski belediye başkanlarımızın, sevdamız Gölbaşı'na yaptığı katkıları önemsiyoruz. Kendilerine Gölbaşı'na yaptıkları hizmetlerden dolayı minnettarız. Vefamızın nişanesi olarak böyle bir projeye imza attık." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Parklara Eski Belediye Başkanlarının İsimleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement