Polisin koronavirüs tedbirine uymadığı için uyardığı vatandaşın savunması güldürdü - Son Dakika
Güncel

Polisin koronavirüs tedbirine uymadığı için uyardığı vatandaşın savunması güldürdü

Çorum'da koronavirüs tedbirleri kapsamında parkta şerit çekilerek kapatılan alanda oturan kişi, kendisini uyaran polise "Hanım 'temizlik yapıyorum' diye evden kovuyor. Siz parklarda oturmamıza izin vermiyorsunuz. Şimdi eve gideceğim, hanımla kavga edeceğim, bana 'daha temizliğim bitmedi niye erken geldin' diyecek" dedi.

15.04.2021 14:46  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kentte koronavirüs tedbirleri kapsamında polis ve zabıta ekipleri denetimlerde bulundu. Hürriyet Parkı'nda şerit çekilerek önlem alınan alanda oturan kişiler polis tarafından uyarıldı.

Bu sırada bir kişi kendisini uyaran polise, "Hanım temizlik yapıyorum diye evden kovuyor. Siz parklarda oturmamıza izin vermiyorsunuz. Şimdi eve gideceğim, hanımla kavga edeceğim, bana 'daha temizliğim bitmedi erken niye geldin' diyecek. Orda oturma, burada oturma. Uzayda mı oturacağız" diye yanıt verdi.

VATANDAŞLA POLİS ARASINDAKİ DİYALOG GÜLDÜRDÜ

Polis memuru ise "Sizin sağlığınız bizim için önemli. Ciddi bir hastalık var. Bunu kurallara uyarak hepimiz çözeceğiz" dedi. Polis ve vatandaş arasındaki diyalog çevredekileri güldürdü.

Polisin koronavirüs tedbirine uymadığı için uyardığı vatandaşın savunması güldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisin koronavirüs tedbirine uymadığı için uyardığı vatandaşın savunması güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • isim: adam haklıııı :) 13 2 Yanıtla
  • isim: polis değil zabıta :) 4 2 Yanıtla teflon: Zabıta değil polis 2 0 zabıta değil polis: TDP Toplum Destekli Polis 1 0 yolcu : hem polis hem zabıta :=))))) 0 0 İSİM: POLİS O KOLDAKİ YAZIYI OKURSAN ANLARSIN 0 0
  • Ali: Tazyikli su ilemi yikiyor evi teyze dayi !!!??? 4 0 Yanıtla
  • must: zorunlu eğitim oranı %16,8 normal yani şaşırmadık 0 0 Yanıtla

Advertisement