Parkta tartıştıkları kişiye kurşun yağdırıp kaçtılar - Son Dakika
Güncel

Parkta tartıştıkları kişiye kurşun yağdırıp kaçtılar

Parkta tartıştıkları kişiye kurşun yağdırıp kaçtılar

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir grup parkta tartıştıkları kişiye kurşun yağdırdı. Olayda yaralı hastaneye kaldırılırken şüpheliler olay yerinden arabaya binerek kaçtı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

30.05.2023 00:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir grup parkta tartıştıkları kişiye kurşun yağdırdı. Olayda yaralı hastaneye kaldırılırken şüpheliler olay yerinden arabaya binerek kaçtı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Ozanlar Mahallesi Şehit Mustafa Özen Sokak'ta bulunan Temalı Park'ta meydana gelen olayda, bir grup ile Y.N. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine bir veya birden fazla kişi Y.N.'nin üzerine kurşun yağdırdı. Y.N. kanlar içinde yere yığılırken şüpheliler araca binerek olay yerinden kaçtı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralı hastaneye sevk edilirken polis ekipleri olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Parkta tartıştıkları kişiye kurşun yağdırıp kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bitlis Turizm Haftası Programı Düzenlendi
    20:08 Bitlis Turizm Haftası Programı Düzenlendi

    Bitlis'te Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Bitlis Eren Üniversitesi iş birliğiyle Turizm Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Programda konuşan Vali Erol Karaömeroğlu, Bitlis'in turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışmalar yaptıklarını belirtti. BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ise kentin turizm potansiyelinin yeterince harekete geçirilemediğini ifade etti.

  • Afganistan'da Şiddetli Yağışlar ve Sel: 70 Ölü, 50 Yaralı
    20:08 Afganistan'da Şiddetli Yağışlar ve Sel: 70 Ölü, 50 Yaralı

    Afganistan Ulusal Afet Kurumu Sözcüsü Molla Canan Saik, ülkede son birkaç gün içinde meydana gelen şiddetli yağışlar ve sel nedeniyle 70 kişinin hayatını kaybettiğini ve 50'den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı.

  • Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı
    20:04 Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan yemek etkinliği sonrası tavuk pilavı yiyen 30 öğrenci rahatsızlandı. Öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı
    20:01 Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Tokat merkezde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını açıkladı. AFAD'ın Afet Koordinasyon Merkezi'nde tüm birimlerle teyakkuz halinde olduklarını belirtti.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'ta hasara yol açtı
    20:00 Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'ta hasara yol açtı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Yozgat'ta da hissedildi. Kadışehri ilçesinde ve köylerinde bazı yapılar zarar gördü, ancak can kaybı ve yaralı olmadığı belirtildi. Yelten köyünde ise 2 katlı atıl bir ev yıkıldı.

  • Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı
    19:59 Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte temizlik çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Nazmi Demir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Çınar Çiftçi, belediye çalışanları, vatandaşlar ve gönüllü gençler, cadde ve sokaklarda çöp topladı. Çalışmaların devam edeceğini belirten Demir, destek verenlere teşekkür ederek, amacın Çukurca'yı daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek olduğunu söyledi.


Advertisement