Parkta Teşhircilik İddiasına Adli Kontrol - Son Dakika
3.Sayfa

Parkta Teşhircilik İddiasına Adli Kontrol

Samsun’da bir parkta cinsel organını çıkartarak teşhircilik yaptığı iddia edilen genç, şikayet üzerine gözaltına alındı.

13.07.2018 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da bir parkta cinsel organını çıkartarak teşhircilik yaptığı iddia edilen genç, şikayet üzerine gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi'ndeki bir parkta meydana geldi. Edilen bilgiye göre, polisi arayan bir kadın, E.S.A. adlı gencin parkta cinsel organını çıkartıp teşhircilik yaptığını iddia etti. Polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan E.S.A., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Denizevleri Polis Merkezi'ne teslim edilen E.S.A., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren ve tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen E.S.A., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Parkta Teşhircilik İddiasına Adli Kontrol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bodrum Açıklarında Düzensiz Göçmenleri Taşıyan Bot Batma Tehlikesi Geçirdi
    10:28 Bodrum Açıklarında Düzensiz Göçmenleri Taşıyan Bot Batma Tehlikesi Geçirdi

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan bir bot, olumsuz hava şartları nedeniyle batma tehlikesi geçirdi. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılan 26 göçmen, Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

  • Amasya'da kaza: Sürücü hayatını kaybetti, eşi yaralandı
    10:27 Amasya'da kaza: Sürücü hayatını kaybetti, eşi yaralandı

    Amasya'da meydana gelen trafik kazasında, otomobil kontrolden çıkarak su kanalına çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybederken, yanındaki eşi yaralandı. Yaralı eş hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Alkollü sürücü park halindeki motosiklet sürücüsüne çarptı
    10:27 Alkollü sürücü park halindeki motosiklet sürücüsüne çarptı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde alkollü bir sürücü, park halindeki motosiklete çarparak üzerinde oturan bir genci metrelerce savurdu. Kazanın ardından alkollü sürücüye 6 bin 439 TL para cezası ve 6 ay ehliyetine el konuldu.

  • Aydın'da silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan 7 şüpheli yakalandı
    10:24 Aydın'da silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan 7 şüpheli yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Didim, Efeler, Germencik, İncirliova ve Söke ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, TKP/ML, PKK/KCK-PYD/YPG/YPJ terör örgütlerinin propagandasını yaptığı tespit edilen 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli süreç devam ediyor.

  • Didim'de Jandarma Operasyonu: 5 Şüpheli Uyuşturucuyla Yakalandı
    10:20 Didim'de Jandarma Operasyonu: 5 Şüpheli Uyuşturucuyla Yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, A.K., U.B., M.K., Y.Y. ve İ.A. isimli 5 şüpheli uyuşturucuyla yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada 102 gram kokain ve 8 adet sentetik hap ele geçirildi. Şüphelilerin uyuşturucu madde kullandıkları sağlık kuruluşunda tespit edildi. Y.Y. ve İ.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Çanakkale'de feci kaza kamerada: Kontrolden çıkan araç taklalar attı, 1 ölü
    10:15 Çanakkale'de feci kaza kamerada: Kontrolden çıkan araç taklalar attı, 1 ölü

    Sürücüsünün hayatını kaybettiği taklalar atan aracın kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Çanakkale'de kontrolden çıkan araç taklalar atarak yol kenarına savruldu. Araç kullanılamaz hale gelirken, sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Bursa'da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı
    10:13 Bursa'da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde yoğun yağışın etkisiyle bir istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü. Olayda 2 kişi yaralandı ve 2 otomobil duvarın altında kaldı. İtfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. 2 bloktaki 36 dairede yaşayan vatandaşlar tahliye edildi.

  • Koçkar şehitleri dualarla anıldı
    10:03 Koçkar şehitleri dualarla anıldı

    Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Koçkar Mahallesinde, bölücü terör örgütü PKK ile yaşanan çatışmalarda hayatını kaybeden güvenlik korucuları ve sivil şehitler, düzenlenen törenle anıldı. Törende yapılan konuşmalarda şehitlerin unutulmaması ve geleceğe yön verilmesi vurgulandı. Tören, duaların okunması ve plaketlerin takdimiyle son buldu.

  • Kuryelerin tehlikeli yolculuğu kamerada
    10:00 Kuryelerin tehlikeli yolculuğu kamerada

    Elazığ'da iki motorlu kuryenin seyir halindeyken yan yana tehlikeli yolculukları kameralara yansıdı. İki kuryenin sohbet ederken yapışık bir şekilde sürüş yapmaları ve bir kuryenin diğer motora ayağını koyup uzun bir süre yolculuk etmesi görüntülendi.


Advertisement