Parkta yürüyüş yapan genç kız bıçaklı saldırıya uğradı - Son Dakika
3.Sayfa

Parkta yürüyüş yapan genç kız bıçaklı saldırıya uğradı

Bolu'da, M.C. adlı genç kız, yürüyüş yaptığı parkta tanımadığı bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücuduna 3 bıçak darbesi alan genç kız, hastaneye kaldırılırken, polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Genç kız yaptığı açıklamada, "Tanımadığım bir kişi yanıma yaklaştı. Bir anda bacağımda bir acı hissettim. Çığlık attım" dedi.

23.12.2020 12:25  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, saat 10.00 sıralarında, Karaçayır Mahallesi'nde bulunan Karaçayır Parkı'nda meydana geldi. Parkta yürüyüş yapan M.C.'yi, yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, ekmek bıçağı ile bacağı ile ellerinden yaralandı. Çevredekilerin genç kıza yardıma koştuğu sırada, saldırgan ekmek bıçağını olay yerine atıp, kaçtı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri M.C.'ye ilk müdahalede bulundu. Hayati tehlikesi bulunmayan genç kız, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Parkta yürüyüş yapan genç kız bıçaklı saldırıya uğradı

KAMERALAR İNCELEMEYE ALINDI

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise, kaçan saldırganı, kimliğini belirleyip yakalamak için bölgedeki güvenlik ve mobese kameralarını incelemeye aldı.

"BİR ANDA BACAĞIMDA BİR ACI HİSSETTİM"

Genç kızın ifadesinde, saldırganı tanımadığını belirterek, "Parkta yürüyordum. Tanımadığım bir kişi yanıma yaklaştı. Bir anda bacağımda bir acı hissettim. Çığlık attım. İki defa daha bıçağı salladı. Elime ve bacağıma geldi. Çığlıklarım üzerine çevredekiler koşmaya başlayınca saldırgan kaçtı" dediği öğrenildi.

Parkta yürüyüş yapan genç kız bıçaklı saldırıya uğradı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Parkta yürüyüş yapan genç kız bıçaklı saldırıya uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hasan samsun: Kadinlara dokunan eller felc olsun kadinlari olduren asagilik insan yaratiklari tas perest olsun heykel perest olsun dilerim Allahtan kadin cinayeti isleyen kullarini dubyada helaklarin en buyuk bir sekilde helakini yapat tas eyler ibreti alem icin beddualrimi n en siddetlisini istiyorum Allah kadinlari ldurenlerin ve onlara ceza indirimi yapanlarin taa belasini muthis bir sekilde versiin 6 0 Yanıtla
  • hasan samsun: Bizim ulkemiz maalesef iflas etmis dinsizlik de imansizlikta hayvanlikta seytanlasmis ruhalar bedenlerle zihinlerle islam dusmanligi basta olmak uzre kuran dusmanlariyala cami dusmanlariyal ,peyagamber dusmanlariyla dolmus uuus ta tasmiss artik bastigimiz yerlerden ot bitmez hale geldi gun gecmiyorki cinayetler kadin cinayetleriyle dolduu tasttiii Yakindir ulkenin basina buyuk bir bela daga gekmesi yakiiindiir o lanet olasi siyasetcileeer haalen sezsizliklerini korusunlaar 5 0 Yanıtla

Advertisement