Partisinin Il Başkanlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Partisinin Il Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Partisinin Il Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlarıyla bir araya geldi.

10.07.2017 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlarıyla bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Maltepe cezaevinde Enis Berberoğlu'na yaptığı ziyaretin ardından partisinin il başkanlarıyla bir araya geldi. Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezin'de gerçekleşen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantıda 'Adalet Yürüyüşü' ve ardından yapılan mitingin değerlendirildiği belirtildi.

Toplantının ardından açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "Önemli bir toplantıydı. İl başkanlarımızla birlikte bu süreci değerlendirdik. Yürüyüş ve mitingle ilgili arkadaşlarımızın gözlemleri ve düşünceleri konuşuldu. İl başkanları arkadaşlarımız bundan sonraki süreçle ilgili bir takım önerilerde bulundular. Artık sayın genel başkanımızın oluşturduğu sinerji sadece partimizde dalgalanmayacak, büyük sinerji Türkiye'nin her tarafına yayılmıştır" dedi.

Toplantı sonunda herhangi bir açıklama yapmayan Kılıçdaroğlu, kültür merkezinin önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

(Mustafa Esen/ İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Partisinin Il Başkanlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement