Patenli gençlerden 50 km hızla giden otobüs arkasında ölüme davetiye - Son Dakika
3.Sayfa

Patenli gençlerden 50 km hızla giden otobüs arkasında ölüme davetiye

Patenli gençlerden 50 km hızla giden otobüs arkasında ölüme davetiye Korna çalarak uyaran sürücülere kulak tıkadılar Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan: "Bizim için ciddi tehlike arz ediyor " Antalya'da 3 patenli çocuğun, hareket halindeki yolcu otobüsüne...

29.01.2023 10:43  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Patenli gençlerden 50 km hızla giden otobüs arkasında ölüme davetiye

Korna çalarak uyaran sürücülere kulak tıkadılar

Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan:

"Bizim için ciddi tehlike arz ediyor "

ANTALYA - Antalya'da 3 patenli çocuğun, hareket halindeki yolcu otobüsüne tutunarak yaptıkları tehlikeli yolculuk kameralara yansıdı. Saatte 50 kilometre hızla giden otobüsün kör noktasına tutuna 3 gençten birinde kulaklık olduğu görülürken bazı sürücülerin korna çalmasına da aldırış etmediler.

Antalyanın Muratpaşa ilçesi Mevlana kavşağı üst geçidinde yoğun trafiğin olduğu saatlerde şehir içi toplu taşıma otobüsüne tutunarak ilerleyen 3 patenli çocuk, görenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Sürücülerin endişeli bakışlarına aldırmadan rahat tavır sergileyen ve kural tanımayan gençlerin saatte 50 kilometrenin üzerinde hızla seyreden otobüsün arkasına aynı anda tutunarak yaptığı yolculuk, otobüs durağa girinceye kadar devam etti. Gençlerin hem kendi hayatlarını hem diğer sürücülerin güveliği tehlikeye attığı anlar bununla da kalmadı. Gençler kendilerini korna çalarak uyaran diğer sürücülerin uyarılarına da adeta kulak tıkadı. Gençlerin o anları ise başka bir sürücü tarafından saniye saniye kaydedildi.

"Acı bir olay yaşanmaması için ailelerimizi uyarıyoruz"

Aileleri bir kez daha uyaran Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, Antalya trafiğinde şoför arkadaşlarımız ciddi bir mücadele veriyor. En son patenci bir gencimizi bu tür olaylardan dolayı kaybetmiştik. Yaşadığımız acı kayıptan sonra bu olaylar azalmıştı. Son günlerde bakıyoruz ki patenli gençlerimiz otobüslerin arkasında tutunarak gidiyorlar. Bizim için ciddi bir tehlike arz ediyor. Acı bir olay yaşanmaması için ailelerimizi çocuklarını patenli dışarı salmaması konusunda uyarıyoruz. Tekrar bu acı olayları yaşamayalım. Özellikle bu gençlerimiz gece saatlerinde trafiğe çıkıyorlar. Bu noktada gençlerimizi uyaran da yok. Kör noktada kaldıkları için şoförleriniz görmüyor. Diğer sürücülerimiz lütfen uyarsın ifadelerine yer verdi.

Feci şekilde can vermişti

Öte yandan 25 Nisan 2022 tarihinde Muratpaşa İlçesi Kırcami Mahallesi Avni Tolunay Caddesi'nde özel halk otobüsünün arkasına tutunmaya çalışan 3 patenli çocuktan 13 yaşındaki Emin Aydın otobüsün altında kalarak feci şekilde can vermişti.

Patenli gençlerden 50 km hızla giden otobüs arkasında ölüme davetiye
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Patenli gençlerden 50 km hızla giden otobüs arkasında ölüme davetiye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı
    16:14 İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette çıkan yangın, 2 saat süren müdahale sonucunda kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi olarak elektrik kontağı gösterilirken, içeride bulunan çalışanlar zamanında tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ederken, polis ekipleri de güvenlik önlemleri aldı. Yangın sonucunda market küle dönerken, herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Ekiplerin sahada çalışmaları devam ediyor.

  • Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı
    16:13 Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir bahçe içinde bulunan su kuyusuna düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı. İneğin sahibi ise itfaiye erlerine teşekkür etti.

  • Kastamonu'da silah kaçakçılarına operasyon: 7 tutuklama
    16:12 Kastamonu'da silah kaçakçılarına operasyon: 7 tutuklama

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 44 adrese düzenlenen baskında 28 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 11 ruhsatsız tabanca, 478 fişek, 28 sentetik ecza hapı, 3 kurusıkı tabanca, 3 av tüfeği ve 52 av tüfeği fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan 28 kişiden 7'si tutuklandı.

  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.


Advertisement