Patlamada Hayatını Kaybeden 4 Kişinin Son Selfiesi - Son Dakika
Güncel

Patlamada Hayatını Kaybeden 4 Kişinin Son Selfiesi

Ankara'da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 95 kişiden 4'ü mitinge giderken selfie çekti. Yola gülerek çıktılar, memleketlerine kara haberleri gitti.

11.10.2015 14:29  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye dün tarihinin en büyük terör saldırısını yaşadı. Ankara'da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 95 kişiden 4'ünün mitinge giderken öz çekim yaptığı ortaya çıktı.

NE ÇOK KAYIP OLAN İLLERDEN BİRİ ADANA

Ankara'da dün "Emek - Barış - Demokrasi" yürüyüşü için dışarıdan gelenlerin toplandığı Tren Garı önünde düzenlenen bombalı saldırıda 95 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı. Adana'dan otobüs ve trenlerle yola çıkan 900 kişiden bir çoğunun toplanma noktasına yakın yerde bombaların patlaması, iller arasında en çok can kaybının bu kentten olmasına yol açtı.

SON SELFİE

İlk belirlemelere göre peş peşe meydana gelen 2 patlamada Adana'dan giden 11 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden çoğu ise KESK'e bağlı Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) üyesi TCDD çalışanları olduğu anlaşıldı. Ölen BTS üyeleri Yılmaz Elmascan, Nevzat Sayan, Bilgen Parlak ve Rıdvan Akgül'ün Adana'dan otobüslerle yola çıkarken birlikte son kez çektikleri özçekim (selfie) fotoğrafı ortaya çıktı.Hayatını kaybedenlerin objektife gülerek poz vermeleri dikkat çekti.

Patlamada Hayatını Kaybeden 4 Kişinin Son Selfiesi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Patlamada Hayatını Kaybeden 4 Kişinin Son Selfiesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • vatan: kahrolsun katil akp 5 59 Yanıtla Oylar AK PARTIYE: Kahrolsun katil pkk=hdp+chp. 13 1
  • Yuksekovali: Ne isleri varmis gercek barisi isteyen kandile gider bunlar ve selocularin hepsi yalandan barisci. 39 7 Yanıtla
  • Adil: Bi selfie de orda yapin selo intikam alir saz calarak 41 3 Yanıtla
  • afyonlu: inadina hdp 6 37 Yanıtla Oylar AK PARTIYE: Inada binerseniz Patates olursunuz Terör desdekcileri. 11 0
  • fırtına poyraz x: hdp li pkk li hapcilar katilsiniz 31 7 Yanıtla
  • Geçmişi unutmayan TÜRK: Hepsi kurgulanmış patlama olur olmaz ne çabukta pankartlar hazırlandı protesto yapıldı ne hızlı reklam şirketleri varmış hayret doktorlar öldü yürüyüş yapılmadı ambulans lar yakıldı yürüyüş yapılmadı şimdi hesapta barış için hekimler birliği mühendisler birliği vs vs barış yürüyüşü gerçekleştiriyorlar hastanede bir doktor yada hemşire darp olsa hekimler birliği bas bas bağırır ama Ankara'nın göbeğinde barış yürüyüşü olur nedense hdp ve solculardan başka kimsenin haberi olmaz nedense patlama sonrası hdp kilerin hepsi hemen Ordalardı ne tuhaf değilmi rastlantı olsa gerek. 35 2 Yanıtla
  • pantürk: biyikliya vak tam kominist 27 5 Yanıtla
  • OFLU: Ula habular komenisdur payraklarini gordunuzmi 26 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement