Patlamanın Meydana Geldiği Yol Yaklaşık 5 Saat Sonra Trafiğe Açıldı - Son Dakika
Güncel

Patlamanın Meydana Geldiği Yol Yaklaşık 5 Saat Sonra Trafiğe Açıldı

Patlamanın Meydana Geldiği Yol Yaklaşık 5 Saat Sonra Trafiğe Açıldı

Haber-Kamera İbrahim AKTÜRK - Soner HASIRCIOĞLU İstanbul DHA Bayrampaşa'daki bombalı saldırının meydana geldiği yol cadde yaklaşık 5 saat sonra yeniden trafiğe açıldı.

01.12.2015 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera İbrahim AKTÜRK - Soner HASIRCIOĞLU İstanbul DHA

Bayrampaşa'daki bombalı saldırının meydana geldiği yol cadde yaklaşık 5 saat sonra yeniden trafiğe açıldı.

1 kişinin hafif yaralandığı patlamanın ardından Emniyet görevlileri çevrede inceleme yaptı ve delil topladı. Saldırıda hasar gören araçlar da polis ekiplerinin inceleme işlemlerinin tamamlanmasının ardından çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

Patlamanın meydana geldiği saat 17.15 itibariyle trafiğe kapanan O-3 Bağlantı Yolu'na giden Kadife Kavşağı mevkiindeki yol da yaklaşık 5 saat sonra, 22.00 sıralarında kontrollü olarak trafiğe açıldı.

'PATLAMADAN SONRA ARAÇLARDAN İNİP GERİYE DOĞRU KAÇTIK

Patlama sırasında yoldan aracıyla geçmekte olan Kenan Yıldırım, o anları anlattı. Yıldırım, Çevik Kuvvet polislerini taşıyan aracın geçişi sırasında patlamanın meydana geldiğini söyledi.

Yıldırım, 'Patlama olduktan sonra durduk ve benim gibi seyir halindeki sürücülerle birlikte araçlardan inerek geriye doğru kaçtık. En öndeki aracın şoförünün başına zarar gelmişti. Kafası kanıyordu. İlkyardım uyguladıktan sonra hemen hastaneye gönderdik. Polis aracı patlamadan sonra geri geri geldi. Daha sonra bakıp olay yerinden ayrıldılar diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Patlamanın Meydana Geldiği Yol Yaklaşık 5 Saat Sonra Trafiğe Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement