Payitaht Abdülhamid'in Son Bölümünde Neler Oldu? 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika
Güncel

Payitaht Abdülhamid'in Son Bölümünde Neler Oldu? 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid\'in Son Bölümünde Neler Oldu? 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Tarih severlerin heyecanla izledikleri Payitaht Abdülhamid 55. bölümüyle yine izleyenlere istediğini verdi. Payitaht Abdülhamid'in 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid'in son bölümünde neler oldu?

06.10.2018 14:05  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni isimlerle sezona hızlı ve güçlü bir giriş yapan 'in 55. bölümü 5 Ekim Cuma akşamı izleyiciyle buluştu. Dizi severler, 'in 56. Bölüm fragmanını beklemeye koyuldu. 56. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD'İN 55. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sarayda, yaşanan olayı atlatmaya çalışırken, Fehim Paşa'nın ölümünün yası tutuluyor. Abdülhamid, Parvus'un İngiltere'de zindana atılmasını sağlar. Şimdi de planın ortağı Crowly, Mısır'da bulunup cezalandırılacak ve Abdülhamid, bu amaçla Payitaht'ta adı efsane olmuş, sıra dışı bir hafiyesini görevlendirir. Bu kişi, Halil Halid'dir.

NAİME ZEYNEP HEMŞİREDEN NE İSTEDİ?

Bidar Sultan, başına gelenlerin etkisinden kurtulamaz. Kaza gününden hatırladığı şeylere kimseyi inandırmaz. Seniha Sultan da Handan'ın büyük sırrını öğrenir. Naime, sarayda yeni görevlendirilecek Zeynep hemşireden, korkunç bir istekte bulunur. Haremde büyük fırtınalar kopar.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD'İN 56. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan 'in 12 Ekim Cuma günü ekranlara gelmesi beklenen 56. Bölümünün fragmanı yayınlandı. 'in yeni bölümünde neler olacak?

Son Dakika Güncel Payitaht Abdülhamid'in Son Bölümünde Neler Oldu? 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement