Paylaşım Sitesinin Yıldızı Küçük Mukaddes Çaldıran'ın Gururu - Son Dakika
Güncel

Paylaşım Sitesinin Yıldızı Küçük Mukaddes Çaldıran'ın Gururu

Paylaşım Sitesinin Yıldızı Küçük Mukaddes Çaldıran\'ın Gururu

8 Yaşında İlköğretim 2.sınıf Öğrencisi Mukaddes Bahçeci, "Haberin Var Mı?" Türküsüyle, İnternette Sosyal Paylaşım Sitesinde Büyük İlgi Görerek Tıklama Rekoru Kırdı.

10.02.2011 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VAN'ın Çaldıran İlçesi'nin İran sınırında yakın Yağbasan Köyü'nde yaşayan 8 yaşında İlköğretim 2.sınıf öğrencisi Mukaddes Bahçeci, okulda ders yaparken söylediği "Haberin Var mı?" türküsüyle, internette sosyal paylaşım sitesinde büyük ilgi görerek tıklama rekoru kırdı. Herkesin sempatisini kazanan minik Mukaddes'i makamında kabul eden Çaldıran Kaymakamı İbrahim Dündar, onunla birlikte "Haberin Var mı"türküsüne eşlik etti. Kaymakam Dündar ve İşadamı Nihat Avcı, Mukaddes'in eğitim masraflarını karşılama sözü verdi.Küçük Mukaddesi okuldan almaya giden ağabey Turan Bahçeci, son dersi yapan kardeşinin ders yaptığı sırada yanık türkü okuduğunu görünce, cep telefonuyla kayıt yaptı. Ağabeyi Turan Bahçeci çektiği görüntüleri de sosyal paylaşım sitesinde paylaştı. Sosyal Paylaşım sitesinde kısa sürede yoğun ilgi görünce adeta tıklama rekoru kırdı. Minik Mukaddes, güzel sesi ve sempatik hareketleri "Haberin Var mı" türküsüyle yoğıun ilgi odağı oldu. Çaldıran Kaymakamı İbrahim Dündar da Mukaddes'i makamına çağırarak kendisini kutladı.

Minik Mukaddes hayatında ilk olarak bir kaymakamla bir araya gelmenin mutluğunu yaşadı. İnternette yer alan görüntüleri izleyen Minik Mukaddes, Kaymakam Dündar ile birlikte aynı türküye eşlik etti. Minik Mukaddes, gelecekte öğretmen olmayı düşündüğünü, sahip çıkılırsa ses sanatçısı da olmayı hayal ettiğini anlattı. Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım, Minik Mukaddes ve ablası Nurten Bahçeci'ye birer bilgisayar sözü verirken, Milli Eğitim Müdürü Hamza Anuş da Mukaddes'e bir müzik aleti hediye etti. Kaymakam Dündar ve işadamı müteahhit Nihat Avcı ise Mukaddes'in ilk ve orta öğretim okulu masraflarını karşılayacağını söyledi.

Minik Mukaddes daha sonra Kaymakamlıkta Türkçe,Kürtçe ve İngilizce olarak şarkılar okuyarak bol alkış aldı. Vanlı İş adamı Avcı, minik Mukaddes'in Van ve Çaldıran ilçesini tanıtmada önemli bir rol oydağını belirterek, "Vanımız ve Çaldıran ilçemizin tanıtımında büyük katkı sağlayan küçük kızımızı yürekten tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Mukaddes'in hayalindeki öğretmenlik mesleğine kavuşması çok önemli. Bu anlamda Mukaddes'in ilk ve orta öğrenim masraflarını üniversiteyi kazanıncaya kadar ben üstleniyorum"dedi.

paylaşım sitesindeki görüntüleri geçilmişti, yeni görüntüler geçilecek

Kamuran ARVAS/ÇALDIRAN (Van),(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Paylaşım Sitesinin Yıldızı Küçük Mukaddes Çaldıran'ın Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement