Pazar Esnafından Belediye Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Pazar Esnafından Belediye Başkanına Ziyaret

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, ilçe turizminin gelişmesi için halk pazarının gününü değiştirdiklerini belirtti.

13.12.2015 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, ilçe turizminin gelişmesi için halk pazarının gününü değiştirdiklerini belirtti.

Mudurnu'da cumartesi günleri kurulan halk pazarının perşembe gününe alınması nedeniyle pazar esnafı İnegöl'ü makamında ziyaret etti.

Burada yaptığı konuşmada, ilçenin kültür ve turizm yönünden daha da gelişmesi için kaymakamlık ve belediye olarak halk pazarının perşembe günü kurulmasına karar verdiklerini anlatan İnegöl, "İlçemizin daha güzel olması için ileriye yönelik çalışmalar yapıyoruz. İlçe halk pazarının yapıldığı cumartesi günü çok kalabalık oluyor. Araç sayısı da hafta sonları ilçeye gelen turistlerin yoğunluğu nedeniyle her geçen gün artıyor. Bu nedenle ilçemize gelen yerli ve yabancı turistler bu karmaşadan sıkılıp araçlarından inmeden geri dönüyor" diye konuştu.

İnegöl, ilçeye gelen turistlerin Mudurnu'da zaman geçirmesini ve alış veriş yapmasını istediklerini anlatarak, "Bu nedenle ilçe pazarının cumartesi günü değil perşembe günü kurulması kararını aldık. Bu sayede, turistler ilçede daha rahat  olabilecekler ve alışveriş yapma fırsatı bulabilecekler" şeklinde konuştu.

İlçede kurulan halk pazarının 4 Şubat 2016 gününden itibaren perşembe günü kurulacağını belirten İnegöl, köylü pazarının ise perşembe ve cumartesi günleri kurulacağını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pazar Esnafından Belediye Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement