Pazarcı Çift Ölümden Döndü - Son Dakika
Güncel

Pazarcı Çift Ölümden Döndü

Pazarcı Çift Ölümden Döndü

BURSA'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada, minibüste bulunan pazarcı Altıntaş çifti ile otomobil sürücüsü Emrullah Gündüz yaralandı.

02.11.2016 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada, minibüste bulunan pazarcı Altıntaş çifti ile otomobil sürücüsü Emrullah Gündüz yaralandı.

Kaza sabah saat 07.00 sıralarında Orhangazi- İznik Karayolu, Yeniköy ve Üniversite kavşağında meydana geldi. Orhangazi'ye bağlı Yeniköy Mahallesinde oturan ve pazarlarda giysi satarak geçimini sağlayan 63 yaşındaki Hasan Hüseyin Altıntaş ile eşi 61 yaşındaki Güldane Altıntaş, İznik'te tezgah açmak için minibüsle yola çıktı. Hasan Hüseyin Altıntaş'ın kullandığı 16 H 5627 plakalı minibüs, Yeniköy ile İznik yolunun kesiştiği kavşaktan ana yola çıkmak istediği sırada, İznik'ten Orhangazi yönüne giden 37 yaşındaki Emrullah Gündüz yönetimindeki 41 SL 252 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada minibüsteki Hasan Hüseyin Altıntaş ile eşi Güldane Altıntaş ve otomobil sürücüsü Emrullah Gündüz yaralandı.

Kaza nedeniyle olay yerine kurtarma ekipleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Orhangazi Belediyesi itfaiye ekipleri minibüs içinde sıkışan sürücü Hasan Hüseyin Altıntaş'ı araç içinden çıkardı. Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Güldane Altıntaş ve eşi Hasan Hüseyin Altıntaş, Bursa Çekirge ve Muradiye Devlet Hastanelerine sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pazarcı Çift Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement