Pazarcı Esnafından Başkan Yaralı'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Pazarcı Esnafından Başkan Yaralı'ya Teşekkür Ziyareti

Pazarcı Esnafından Başkan Yaralı\'ya Teşekkür Ziyareti

Manisa’nın Saruhanlı ilçesindeki salı pazarı esnafı, Saruhanlı Belediyesi tarafından kapalı pazaryerinde bakım onarım ve ilave pazaryeri yapılmasından dolayı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

11.07.2018 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Saruhanlı ilçesindeki salı pazarı esnafı, Saruhanlı Belediyesi tarafından kapalı pazaryerinde bakım onarım ve ilave pazaryeri yapılmasından dolayı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Saruhanlı Belediyesi, ilçede salı pazarının kurulduğu kapalı pazaryerinde yenileme, bakım onarım ve ilave kapalı pazaryeri yapılmasına yönelik çalışmalarını tamamlayarak esnafın ve halkın hizmetine sundu. Bu kapsamda pazarcı esnafı da yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirmek ve teşekkür etmek için Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'yı makamında ziyaret etti. Başkan Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada yaklaşık 20 yıl önce yapılarak, Saruhanlı'ya kazandırılan pazaryerinin çatı ve zemin betonlarının kullanım sürelerinin tamamlandığını tespit ettiklerini kaydetti. Geçmiş yıllarda da bir takım onarımlardan geçirdikleri pazaryerinde kapsamlı bir yenileme ve ilave pazaryeri yaptıklarını dile getiren Yaralı, "Tuhafiye pazarının çatısını yenileyip, bu bölümün devamına ilave pazaryeri yaptık. Bunun yanı sıra tuhafiye ve meyve sebze bölümlerinin zemin betonlarını da yenileyip, daha güzel ve kullanışlı hale getirdik. Böylece pazaryerimizi yenileyip daha güzel ve modern hale getirerek halkımızın ve esnafımızın hizmetine sunduk. Esnafımız ve halkımız için hayırlı olsun" dedi.

Esnaf ise Başkan Yaralı'ya teşekkür ederek, memnuniyetlerini ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pazarcı Esnafından Başkan Yaralı'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement