Pazarlar Belediyesinden Çalışanlarına Sağlık Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Pazarlar Belediyesinden Çalışanlarına Sağlık Hizmeti

Pazarlar Belediyesinden Çalışanlarına Sağlık Hizmeti

Özel Uşak Öztan Hastanesi ile Pazarlar Belediyesi arasında sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalandı.

25.04.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Uşak Öztan Hastanesi ile Pazarlar Belediyesi arasında sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalandı.

Özel Uşak Öztan Hastanesi ile Pazarlar Belediyesi arasında imzalan sağlık hizmetleri sözleşmesi ile belediyesi personelinin ve birinci derece yakınlarına sağlık hizmetlerinde kolaylık ve indirim sağlanacağı belirtildi.

Sözleşme Pazarlar Belediye Başkanlığı makamında Özel Uşak Öztan Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Kadir Ay ile Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan arasında imzalandı.

İmza töreninden sonra Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, "Özel Uşak Öztan Hastanesi ile Pazarlar Belediyesi arasında sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalandı. Bu sözleşme ile belediye personeli ve birinci derece yakınları daha kolay ve daha ucuz sağlık hizmetlerinden faydalanacaktır. Bizleri düşünerek bu protokolü bizlerle imzalayan Özel Uşak Öztan hastanesi yetkililerine teşekkür ederim" diye konuştu.

Başkan Erdoğan, Özel Uşak Öztan hastanesi yetkililerinden Pazarlar Belediye personelinin yararlandığı kolaylık ve indirimlerden ilçede yaşayan herkesin yararlanmasını istedi. Özel Uşak Öztan hastanesi yetkilileri ise değerlendireceklerini bildirdiler.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar Belediyesinden Çalışanlarına Sağlık Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement