Pazarlar, İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Pazarlar, İftarda Buluştu

Pazarlar, İftarda Buluştu

Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca Ramazan etkinlikleri kapsamında şehit yakınlarına, gazilere, ihtiyaç sahipleri ve birçok davetlinin katıldığı iftar yemeği verildi.

08.06.2017 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca Ramazan etkinlikleri kapsamında şehit yakınlarına, gazilere, ihtiyaç sahipleri ve birçok davetlinin katıldığı iftar yemeği verildi.

İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bahçesinde İftar yemeğinde Pazarlar Müftüsü Mustafa Türköz tarafından yemek duası yapıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, davetlilerin Ramazan ayını kutlayarak katılımlarından dolayı Pazarlar Kaymakamlığı adına konuklarına teşekkür etti. Kaymakam Karaaslan, "Şehit yakınlarımıza, gazilerimize, yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza hizmet etmek büyük bir mutluluk ve gurur kaynağımızdır. Herkesin Mübarek Ramazan ayını tebrik ederim. Birlik ve beraberlik içerisinde bir ramazan ayını yaşıyoruz" dedi.

Pazarlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca verilen iftar yemeğine Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. (MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pazarlar, İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement