Pazarspor Kulübü Basın Sözcüsü Pınar."Çorumspor ile Yapacağımız Maçta Gülen Taraf Olacağımıza... - Son Dakika
Yerel

Pazarspor Kulübü Basın Sözcüsü Pınar."Çorumspor ile Yapacağımız Maçta Gülen Taraf Olacağımıza...

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Pazarspor'da, kulüp basın sözcüsü Erdoğan Pınar, hafta sonu deplasmanda Çorumspor ile yapacakları karşılaşmada gülen tarafın Pazarspor olacağına inandıklarını söyledi.

01.03.2013 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Pazarspor'da, kulüp basın sözcüsü Erdoğan Pınar, hafta sonu deplasmanda Çorumspor ile yapacakları karşılaşmada gülen tarafın Pazarspor olacağına inandıklarını söyledi.

Pınar, geçen hafta sahalarında Kayseri Şekerspor ile berabere kalarak play-off yolunda çok önemli 2 puan bıraktıklarını belirterek, "Bu kez Çorumspor karşısında işi sıkı tutacağız. Ligde puan olarak kötü görünümde olan Çorumspor'un bu durumu bizi yanıltmamalıdır. Zira rakibimiz son haftalarda aldığı sonuçlarla birkaç takımın canını yakmıştır. Bu nedenle canla başla bir mücadele olacak. Bu mücadele sonunda gülen tarafın Pazarspor olacağına inanıyoruz" dedi.

Pınar, Çorumspor maçı öncesi cezalı oyuncuları bulunmadığını, Osman ve Nevzat'ın ise sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacaklarını söyledi.

Muhabir: Naci Güven

Yayıncı: Asena Akçay - RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pazarspor Kulübü Basın Sözcüsü Pınar.'Çorumspor ile Yapacağımız Maçta Gülen Taraf Olacağımıza... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement