Pazaryeri'nde cadde ve sokaklar her gün temizleniyor - Son Dakika
Yaşam

Pazaryeri'nde cadde ve sokaklar her gün temizleniyor

Pazaryeri\'nde cadde ve sokaklar her gün temizleniyor

Bilecik'in Pazaryeri Belediyesi'ne bağlı temizlik ekipleri ilçede bulunan caddeleri ve parkları her gün temizleyerek yıkıyorlar.

19.07.2019 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Pazaryeri Belediyesi'ne bağlı temizlik ekipleri ilçede bulunan caddeleri ve parkları her gün temizleyerek yıkıyorlar.

Pazaryeri Belediyesi vatandaşın yoğun olduğu cadde ve parklarda her gün temizlik işleri yaparak cadde ve parkları periyodik aralıklarla yıkıyorlar. Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Hanım Eli Değsin sloganı Pazaryeri ilçesinin temizliğine önem veriyor. Pazaryeri cadde ve sokaklarının her gün temizlendiğini belirten ilçe halkı Belediye Başkanı Zekiye Tekin'in çalışmalarından çok memnun olduklarını dile getiriyorlar. Tekin'in, her sabah evinden çıkıp belediye binasına gidene kadar ilçe halkı ile sohbet eden, esnafa her gün ziyaretlerde bulunup hayırlı işler dileklerini ilettiğini belirtiyorlar. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Pazaryeri'nde cadde ve sokaklar her gün temizleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi
    20:04 Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi

    Nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri, sürü halinde Çemişgezek ilçe merkezine indi. Dünya Doğa Koruma Birliği'nce yayımlanan 'Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Türlerin Kırmızı Listesi'ndeki dağ keçileri Çemişgezek ilçe merkezine indi. Caddede gezen keçiler ardından parkta otlandı. İnsanlardan korkmayan keçiler, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası kayıt altına alındı.

  • Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın
    19:58 Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın

    Tekirdağ Çorlu'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de görüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyor.

  • Çorlu'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü
    19:27 Çorlu'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm fabrikasının bahçesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Fabrika çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, yaklaşık 1 saat süren müdahalenin ardından yangını kontrol altına aldı. Yangın sonucunda fabrikada hasar meydana geldi.

  • Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı
    19:04 Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen kazada ticari araç takla attı ve 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Çorlu'da Atık Depolama Tesisi Yangını
    19:01 Çorlu'da Atık Depolama Tesisi Yangını

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan atık depolama tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de yoğun dumanla görüldü. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement