Pehlivan´dan Kuran Kursu Öğrencilerine Hediye - Son Dakika
Güncel

Pehlivan´dan Kuran Kursu Öğrencilerine Hediye

Pehlivan´dan Kuran Kursu Öğrencilerine Hediye

Körfez BelediyeBaşkanı Yunus Pehlivan yaz döneminde Kuran Kursuna giderek Kur'an-ı Kerimöğrenen öğrencileri kutlayarak Kur'an-ı Kerim hediye etti.

03.09.2013 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez İlçeMüftülüğüne bağlı Kuran Kurslarında Kur`an-ı Kerim öğrenen 2600 öğrenciyeBaşkan Pehlivan Kur'an-ı Kerim hediye etti. İlçe genelindeki kurslarıziyaret eden Başkan Pehlivan'a, müftü vekili Selami Aykul eşlik etti. Müftüvekili Selami Aykul, Belediye Başkanı Pehlivan'a teşekkür ederek, "Herçalışmamızda yanımızda olan ve bizlere desteklerini hiç esirgemeyen başkanımızateşekkür ediyorum " şeklinde konuştu.

Ziyaretettiği kurslarda, Kur`an kursu hocalarını dahizmetlerinden dolayı kutlayan Başkan Pehlivan " 'İnsanların en hayırlısıKuran'ı öğrenen ve öğretendir' Hadisi Şerifinin ehemmiyeti ile burada Kuranokuyan öğrencilere ve onları yetiştiren hocalara teşekkür ediyorum" dedi.

Yaz boyuncagittikleri Kuran kursunda Kur'an- Kerim'i öğrenen minik öğrenciler, belediye başkanı Yunus Pehlivan'ın anlamlı hediyesi karşısında oldukça mutlu olurken, BaşkanPehlivan'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pehlivan´dan Kuran Kursu Öğrencilerine Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement