Peker Açıkalın, Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Peker Açıkalın, Hastaneye Kaldırıldı

Peker Açıkalın, Hastaneye Kaldırıldı

İstanbul'da geçen ay bir süre tedavi gören Peker Açıkalın, bugün geldiği Adapazarı'nda rahatsızlandı.

14.05.2011 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da geçen ay çocuğunun okuluna gittiğinde bir polisle tartışmasının ardından hastaneye kaldırılarak bir süre tedavi gören sinema ve tiyatro sanatçısı Peker Açıkalın, bugün arkadaşını ziyaret için geldiği Adapazarı'nda rahatsızlandı. Tansiyon düşüklüğü şikayetiyle geldiği hastaneye giden Açıkalın, kalbinde sorun olduğu anlaşılınca tedaviye alındı.

Peker Açıkalın, bugün saat 16. 00 sıralarında tansiyon düşüklüğü şikayeti ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Acil Servis'te muayene edilen Açıkalın'ın kalbinde ritim bozukluğu saptandı. Bir süre gözetim altında tutulmasına karar verilen Peker Açıkalın, Kardiyoloji Bölümü'ne yatırılarak tetkiklerine başlandı.

Peker Açıkalın'ı hastaneye getiren arkadaşı Fazıl Yıldırım, sanatçının Kocaeli Derbent Köyü'nde ev satın aldığını belirterek, "Hafta sonları da Adapazarı'na bizim yanımıza geliyordu. Bugün işyerinde otururken tansiyonunun düstüğünü söyledi. Bunun üzerine hastaneye getirdik. Muayenede tansiyonu 7/5 çıkınca düşük tansiyon ile gözetim altına alındı. Korkulacak bir şey yok. İstanbul'daki doktorlarıyla görüsüyoruz" dedi.

Peker Açıkalın'ın arkadasları ailesinin de endişelenmemesini, korkulacak bir durum olmadığını söylediler.

- Sakarya/ Adapazarı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Peker Açıkalın, Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement