Pekgüzel: "Beş Dakika Düşün, Beş Yıl Rahat Et" - Son Dakika
Yerel

Pekgüzel: "Beş Dakika Düşün, Beş Yıl Rahat Et"

Pekgüzel: "Beş Dakika Düşün, Beş Yıl Rahat Et"

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, “Beş dakika düşün, beş yıl rahat et” sloganıyla hazırladığı projelerinin detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

15.03.2014 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, "Beş dakika düşün, beş yıl rahat et" sloganıyla hazırladığı projelerinin detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Pekgüzel, Aydın'da yaşamanın bir ayrıcalık olacağını belirterek, kendine Aydın Valisi'ni örnek aldığını söyledi. "Eğer Efeler Belediye Başkanı seçilirsem, kapıları açık tutarak şeffaf bir belediyecilik oluşturacağım" diyen Pekgüzel, şu konu başlıkları hakkında konuştu: "Tralleis'i Işıklandırıp ziyarete açmak şehrimize değer katacak. Marka şehir olmak değerdir. Marka şehir sosyaldir, eğlencelidir ve marka şehir olmak için yol haritamız hazır. Şehrimizin değerlerinden biri olan Tralleis'i turizme katmak, marka şehir olma yolunda bir adımdır. Kentleşme politikalarını kar ve rant amacıyla değil, 'Önce Kentte Yaşayan İnsan' ilkesi temelinde geliştireceğiz. Kentimizi rant avcılarına teslim etmeyeceğiz. Mahallelerimize yönelik projelerimiz var"

Göreve seçilmesi halinde gerçekleştireceği bazı projeler hakkında bilgiler veren Pekgüzel, " Cumhuriyet Mahallesi'nde stadyum kalkacak, Cumhuriyet Parkı yapılacak. Mimar Sinan Mahallesi'nde Atıl Alanlar Gençlik Kampusü ve Mahalle Konağı olarak değerlendirilecek.

Aykonut Koopetatifi sorununu belediyeciliği bilen başkan çözer. Güzelhisar evleri bitecek; Aykonut'un bütün siteleri tamamlanacak. Güzelhisar ve Kurtuluş Mahalleleri'nde yaşamak bir ayrıcalık olacak. Adnan Menderes Bulvarı 'İstiklal Caddesi' gibi oluyor. Nostaljik Tramvay Devri başlıyor. Bulvarın Doğu Kısmı gidiş-dönüş araç trafiğe hizmet verecek. Bulvarın Batı kısmı trafiğe kapatılıyor. Efeler ve Fatih Mahalleleri'nde de yaşamak bir ayrıcalık olacak. Orman fidanlığı kalkıyor, yeni bir park kompleksi doğuyor. Efeler Mahallesi'ne altı otopark, üstü park olan Çifte Parklar yapacağız. Girne Mahallesi'nde bulunan Aydınspor Tesisleri Yenişehir'e taşınıyor .Girne Mahallesi yeniden doğuyor" şeklinde konuştu.

Vatandaşla iç içe olmayı sevdiğini belirten Pekgüzel, vatandaşların iyi gününde de kötü gününde de yanında olmanın manevi hazzının kendisine güç verdiğini ifade etti. Pekgüzel, "Beş dakika düşün, beş yıl rahat et" diyerek konuşmasını tamamladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pekgüzel: 'Beş Dakika Düşün, Beş Yıl Rahat Et' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement